Connect with us

Музика

VenZy с нов хит в колаборация с Били Хлапето

Avatar

Публикувано

на

VenZy sn. Neli Kurteva 1

VenZy - sn. Neli Kurteva (1)

VenZy, който вчера (05.02.2015) г. отнесе наградата за R&B изпълнител на 359 HIP HOP AWARDS, излиза със съвместен сингъл  с рапъра Били Хлапето. Двамата артисти не се бяха събирали за общ проект досега, но творческото им партньорство се развива със светкавични темпове, а резултатът е “Кажи ми вече всичко”. Сингълът излиза в ремиксирана версия (DiMO BG), а оригиналната музика е на Веселин Ценов – Algoriddim, Илия Григоров, Били Хлапето и VenZy, текстът – на Били Хлапето, Графа, Илия Григоров и VenZy, а силното видео – на Виктор Антонов – Rikk. След ремикс версията на „Кажи ми вече всичко“ ще излезе и оригиналът на песента с отделно видео.

“Кажи ми вече всичко” е проект, който се заражда през септември миналата година,  когато Algoriddim и Илия Григоров работят по нова песен за Били Хлапето. Случайно в студиото на Монте Мюзик влиза VenZy, чува ритъма и изтананиква хитовия рефрен. Следва бързото и логично решение проектът да се превърне в съвместен. Оригиналната версия на песента е с малко по-меланхоличен звук и по-различна емоционалност. По покана на Графа в проекта се включва DiMO BG и мигове след като я чува, представя идея за версия с по-клубен саунд, което добавя огромна доза интензивност и дълбочина в песента. Съвместните усилия в аранжимента на Algoriddim и DiMO BG рисуват финалните щрихи по ремикса. Продуцентите от Монте Мюзик са толкова впечатлени от него, че решават да го издадат преди оригинала.

Режисьорът Виктор Антонов – Rikk създава нестандартна концепция за видеоклип, реализирана с усилията на оператора на “Под прикритие” и “Стъклен дом” Радослав Гочев. От Монте Мюзик са сигурни, че комбинацията между двамата им изпълнители тепърва ще става все по-успешна и вече са готови със съвместна клубна програма на VenZy и Били Хлапето, която те да представят лично на феновете си в цялата страна.

Billy Hlapeto - sn. Neli Kurteva

Continue Reading
Advertisement