Открийте ни и в

Lifestyle

RDMK заснеха летен хит в АРТЕ

Avatar

публикувано

на

RDMK заснеха летен хит в АРТЕ 141

снимка: ПР

Най-лятната банда в България, RDMK, позната до неотдавна като Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, за поредна година избухна със страхотно свежо парче. Песента е със странното име „Mojo“, което RDMK обясняват като онова нещо вътре в теб, което те кара да правиш готини неща, да твориш, да си себе си и да продължаваш напред.

Музикантите заснеха новото си видео сред интериора на Arte Spa&Park Hotel във Велинград. Те бяха впечатлени от кокетния алпийски стил и комфорт на петзвездното бижу в СПА столицата на Балканите. Снимките продължиха цял уикенд, а парчето е част от чисто новия албум на групата – „The All Boom“. Той включва 15 трака, измежду които се нареждат някои от най-големите им хитове като „Бича си айляк“, „Дневен ред“, „Запали“, „Остави“ и други.

Момчетата споделиха, че се готвят за поредно силно лято с лятно турне под мотото „The Mojo Tour“. Те обещаха отново да бъдат гости на Arte Spa&Park Hotel, но този път в ролята на туристи, за да могат да се възползват от вълшебните спа терапии, които се предлагат в СПА центъра към комплекса.

За последните 5 години RDMK са синоним на лятно настроение и не изневеряват на стила си.
Видеото към „Mojo“ вече може да се гледа по всички музикални канали, радиа, както и в YouTube. То е дело на режисьора Тодор Велев – Tokko.

Ето го и целия екип на проекта:
Музика & аранжимент: Стойчо Иванов – Stinki, Rxdi, Nikeca
Микс: Стойчо Иванов – Stinki
Мастеринг: Петър Костов – Bate Pesho (Studio Buster)
Текст: RDMK
Mojo: Режисьор Тодор Велев – toKKo
Оператор: Георги Маринов – Gopeto

Локация: Arte Spa&Park Hotel, Велинград
Продуцент: RDMK

Реклама