Connect with us

Събития

Red Bull BC ONE ще се проведе за трети път в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Най-престижното състезание по брейкинг – Red Bull BC ONE – се завръща в София на 8-ми октомври. Събитието ще се проведе в зала 3 на НДК, а участниците ще бъдат оценявани от 3-ма чуждестранни съдии.

Red Bull BC ONE стартира през 2004 с квалификации в 18 държави, а през 2022-ра година се разраства с 60 събития в над 30 пазара. В България състезанието се провежда през 2012-та и 2014-та година. Всяка година хиляди брейкъри от цял свят се съревновават, за да получат шанс да стигнат до световния финал на най-голямото и престижно състезание по брейк в света. От всички тях, само 16 B-Boys и 16 B-Girls получават възможността да участват в ожесточена 1в1 отворена битка, а само 1 става световен шампион.

В България решаващ глас за това кой ще се класира до големия финал в Ню Йорк на 12-ти ноември*** ще имат B-Boy Junior (Wanted Crew, Франция), B-Boy Blanka (MZK / Floor Gags, Даня) и B-Girl Movie One (Lunatics Crew, Испания).

Хост на събитието ще бъде легендата на лондонската брейк сцена и основател на лондонската звукозаписна компания Click Clack Connection Records – Dolby D.

Advertisement

Red Bull BC ONE се провежда на 8-ми октомври, като освен състезателна част, всеки ще има шанс да се включи в различни танцови работилници в първата половина на деня , както следва:

Movie One: 10:00 – 11:00

Dolby D: 11:00 – 12:00

Blanka: 12:00 – 13:00

Квалификациите ще се проведат между 14:00 – 16:00ч., последвани от национален финал между 18:00 – 21:00ч.

Advertisement

Dj Woo-D (Словения) ще се погрижи музиката да не спира през целия ден на събитието.

Всеки желаещ да се включи в надпреварата, може да се регистрира за участие до 30.09 тук.

Входът за всички активности в програмата на събитието е безплатен и няма регистрационна такса.

Повече информация ще намерите във Facebook страницата на събитието, както и на www.redbull.com

*** Пътуването на победителите от българското издание на Red Bull BC One до световните Red Bull BC One финали в Ню Йорк, САЩ, може да се реализира само след успешнo заявление и издаване на виза.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement