Connect with us

Общество

Red Bull Dance Your Style 2024 се завръща в София

Avatar

Публикувано

на

unnamed jpg

снимка: Ivaylo Donchev / Red Bull Content Pool 

Red Bull Dance Your Style, глобално танцово състезание, което поставя на пиедестал индивидуалността и импровизацията, се завръща триумфално в София, на 16 юни 2024 г. Любителите на „уличните танци“ от цялата страна са поканени да станат свидетели и да участват в това вълнуващо събитие, което обещава да покаже на сцената едни от най-добрите танцьори и хореографи в страната.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави връзката с аудиторията изключително важна.

Red Bull Dance Your Style кани неограничен брой участници от цялата страна да заемат участие в състезанието, като се регистрират на линка. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking.

Red Bull Dance Your Style прослушвания:

Advertisement

Дата: 16-ти юни 2024г.

Час: 15:00 ч.

Местоположение: Dance Station, НДК

Часове преди старта на събитието, записаните състезатели ще бъдат поканени на прослушване, където 3-ма съдии ще отсеят 16-те най-добри танцьора.

Red Bull Dance Your Style квалификации:

Advertisement

Дата: 16-ти юни 2024г.

Час: 19:00 ч.

Местоположение: Народен театър Иван Вазов, София

По време на квалификацията, 16 участинка от прослушванията застават един срещу друг, като публиката решава кои трима ще спечелят място в националния финал на събитието на 21-ви юни в столицата.

Red Bull Dance Your Style Национален финал:

Advertisement

Дата: 21-ви юни 2024 г.

Час: 20:00ч.

Местоположение: НДК

Националният финал на събитието кани 13 от най-добрите хореографи и танцьори в страната да се изправят срещу 3-мата участника, спечелили по време на квалификациите. Шампионът заминава към глобалния финал на формата на 09.11 в Мумбай, Индия. Кралят / кралицата на дансинга от България ще се бори за световната титла Red Bull Dance Your Style шампион срещу най-добрите танцьори над 50 държави.

Основни акценти:
Събитието обединява различни стилове, като всеки може да избере какво да танцува. От хип-хоп до попинг, от съвременен танц до хаус – събитието ще покаже разнообразни танцови стилове, отбелязвайки богатата танцова култура в България. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking.

Advertisement

Участие на публиката: Red Bull Dance Your Style е уникално събитие, в което публиката определя кой ще бъде новият национален шампион.

Не пропускайте шанса си да станете свидетели на невероятния талант и страст на най-добрите танцьори в България, които се борят за място на световната сцена на квалификациите на Red Bull Dance Your Style в София. Пригответе се за една незабравима нощ на танци и забавления!

За BUZZ Sneakers Station: За първа година водещата дестинация, събираща най-модерните световни марки от света на street облеклото – Buzz Sneakers Station се включва като партньор на Red Bull Dance Your Style България. Buzz Sneakers Station е водещ бранд в модата за кецове и улично облекло, изпълнен със страст към автентичността и креативността. С дългогодишен опит в подкрепата на млади таланти и развитието на уличната култура, Red Bull Dance Your Style и Buzz Sneakers Station обединяват сили в подкрепата на танцовата общност в страната, предоставяйки им платформа за изява, съпътствани от последни тенденции в света на street модата.

Continue Reading
Advertisement