Открийте ни и в

Lifestyle

Regus отваря трети бизнес център в България

публикувано

на

Regus отваря трети бизнес център в България 137

Глобалният доставчик на офис услуги и работно пространство Regus ще открие своя трети офис център в София тази седмица. Днес компанията обяви, че в резултат на успешното партньорство с международната хотелска верига ibis и по случай 10-годишнината си в страната, тя е готова да открие най-новата си локация в България. Новият център е и в отговор на това, че все по-голям брой фирми – от големи корпорации до стартъп компании – проявяват интерес към модела на гъвкавото работно пространство, което им дава възможност да се възползват максимално от модерните технологии. Гъвкавите офиси вече представляват 8% от офисите в света, според проучване, изготвено миналата година от Cushman & Wakefield.

Използвайки услугите на Regus, компаниите могат да контролират своите разходи. Това ги освобождава от натрупване на ненужни активи. В допълнение, решенията на Regus могат да помогнат за по-бързото развитие на своите клиенти. Те могат да помогнат на малките компании да изглеждат като големи и могат да помогнат на големите да проучат нови територии чрез услугата „виртуален“ бек офис.

Третият център Regus заема целия 6-и етаж и част от 2-ри етаж на хотел ibis. Местоположението е избрано нарочно заради близостта си до летище София (на 500 метра), което е „главният вход“ за повечето инвеститори в България. Новото офис пространство е с площ от 614 кв.м и впечатляващ съвременен интериор, създаден с цел да осигури уникална и вълнуваща работна среда, която да отговаря на нуждите на малкия и големия бизнес. Центърът предлага гъвкави условия за работа, включително две напълно оборудвани конферентни зали – една за 12 и една за 80 души, 34 офиса с различна големина с 126 работни места, бизнес фоайе, чудесен ресторант и бар, където клиентите на Regus мога да ползват 30% отстъпка. За клиентите на Regus е осигурен и безплатен трансфер от най-близката метростанция.

Официалното откриване на центъра ще бъде на 27 септември от 18:30 ч. Всички, които се интересуват от темите за офис моделите на бъдещето и гъвкавите условия на труд, могат да се чувстват поканени.

Центърът Regus в хотел ibis е последното вълнуващо допълнение към глобалната мрежа на компанията от 3000 висококачествени и удобни работни локации, използвани всеки ден от над 2 милиона бизнес клиенти, включително глобални марки като Google, Dell, Apple, Samsung, Disney и Microsoft. Това ще бъде третият офис център на Regus в България, а другите два са в центъра на София: единият в Лендмарк Център (бул. „Цар Освободител“ 14), а вторият – в Sofia City West (бул. „Тотлебен“ 53-55). След успеха на първите два офис центъра на Regus, центърът в ibis също ще предлага напълно оборудвани офис площи със съвременен дизайн, IT и телекомуникационна инфраструктура от световна класа, канцеларски материали, офис асистентски услуги, конферентни зали, виртуални офис услуги, възможности за преместване навсякъде по света с избор между над 3000 офис локации на Regus на конкурентни цени за наем.

И трите центъра са идеалното решение не само за местните предприемачи, но и за чуждестранните фирми, които искат да навлязат на българския пазар, без да се ангажират с дългосрочни договори за наем.

Катерина Ману, регионален генерален мениджър на Regus за Гърция, България и Кипър, коментира: „След 10 успешни години на българския пазар ние сме много развълнувани да отворим трети център Regus в страната. Съвременните фирми се нуждаят от гъвкавост, надеждни партньори и правилно офис местоположение, за да успеят. Можем да помогнем на всеки, който се нуждае от работно пространство. Независимо дали управлявате голяма компания или наскоро сте стартирали бизнес, Regus е този надежден партньор, който ви трябва, за да отворите офис навсякъде и по всяко време при гъвкави и изгодни условия.

Реклама