Connect with us

Lifestyle

Revalid представя серия иновативни продукти срещу изтъняваща и старееща коса

Avatar

Публикувано

на

Ewopharma Revalid ThinningHair

снимка: ПР

Екстрактът от еделвайс от Швейцарските Алпи и този от листата на растението Cassia Alata, допринасят за справяне с проблеми, причинени от въздействието на околна среда и от напредването на възрастта

Швейцарската фармацевтична компания Ewopharma представя на пазара в България иновативни продукти срещу изтъняваща и старееща коса Revalid® Anti-aging. Създадени специално за дамите, шампоанът и флуидът с Anti-Aging ефект съдържат екстракт от еделвайс от Швейцарските Алпи и активната съставка DN-Age™ (екстракт от листа на растението Cassia Alata).

Revalid Anti-Aging – още при първи признаци на стареене 

С напредването на възрастта косата става по-тънка и чуплива. Сред признаците на стареенето на косата не е само побеляването. Те включват и изтъняване, сухота, загуба на жизненост, обем и еластичност.

Advertisement

Процесът на стареене не може да бъде спрян, но може да бъде забавен, а здравето на скалпа и на косата са неизменно свързани. Благодарение на иновативната активна съставка DN-AgeTM новата серия на Revalid® Anti-aging, забавя появата на признаците на стареене на косата и скалпа. В клинично проучване 80% от доброволците описват косата си като по-здрава и по-плътна след ежедневно нанасяне на DN-Age™ върху скалпа.

За повече гъстота, плътност и здравина 

Тъй като клетките на кожата на скалпа губят естествената си способност да противодействат на клетъчните увреждания и оксидативния стрес, продуктите от серията Revalid® Anti-aging осигуряват на косата и скалпа необходимата защита за поддържане на здравина, обем и бляскав вид.

В състава на Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид е включен и екстракт от еделвайс от Швейцарските Алпи – алпийската „звезда по оцеляване“, която расте при екстремни температури на висока надморска височина. Екстрактът защитава косата и скалпа и стимулира ключови гени и протеини.

Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид съдържат активната съставка DN-AgeTM – екстракт от листата на растението Cassia Alata, известно с лечебните си противовъзпалителни свойства. Иновацията DN-AgeTM е вдъхновена от защитните свойства на растението, за да предпази космените фоликули и скалпа, и така да забави процесите на стареене. Клинично доказано е, че DN-AgeTM  има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, подпомага възстановяването, забавя процесите на побеляване на косата и стимулира растежа.

Advertisement

Продуктите Revalid® търсете в аптечната мрежа – в обектите или онлайн.

Revalid® е разработена в Швейцария през 1992 г. като концепция за цялостна грижа за косата и по-конкретно за лечение на косопад. Резултат от работата на експерти, висококачествените продукти Revalid® правят косата по-здрава и силна, и предоставят решение на всеки.

Всички продукти са дерматологично тествани и произведени в Швейцария.

Continue Reading
Advertisement