Connect with us

EDM

Richie Hawtin избра да посрещне Нова Година в София

Avatar

Публикувано

на

INTERSOLAR Poster Final

Тази година, YALTA CLUB си взима почивка от традиционнoто парти Solar Christmas, за да даде път на едно ново събитие – INTERSOLAR. В навечерието на Нова година, в зала Арена Армеец, хиляди българи и гости от цял свят ще станат част от едно уникално преживяване, благодарение на Richie Hawtin, Tale of Us, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny. С такава селекция от артисти, София директно се нарежда рамо до рамо с градове, като Берлин, Мадрид и Амстердам – утвърдени клубни и фестивални дестинации за Нова година.

Основен акцент в програмата ще бъде легендарният Richie Hawtin, който стартира 2016г., като обяви партньорството си с дизайнера Andy Rigby-Jones, Allen & Heath, за да създаде PLAYdifferently – ново поколение диджейски миксери, които ще разширят креативността на днешното поколение електронни музикални творци, като ги предизвиква да излязат от зоната си на комфорт. Именно на този бранд миксери ще свирят всички диджеи за вечерта. В това число влиза и Берлинското дуо Tale of Us – родени с талант, както за продукции, така и за изпълнение. Може би най-голямата изненада за феновете SOLAR беше анонса на дуото The Martinez Brothers. Резидентите на DC-10, в Ибиза, са едни от най-търсените диджеи в световен мащаб и лица на световноизвестен моден бранд, а гостуването им на новогодишното парти ще бъде техен дебют в България. Вечерта ще открие LIUBO URSINY – създател на концепцията TAKEOVER на YALTA CLUB и главен „виновник“ за букинга на клуба в последните години.

Билети за INTERSOLAR 2016 ще бъдат пуснати в продажба на 1 ноември в мрежата на Eventim, OMV, THE MALL и YALTA CLUB на цени от 50 лева за стандартни билети и 100 лева за ВИП билети.

Continue Reading
Advertisement