Connect with us

Музика

Rihanna обяви завръщането си с песента „Lift Me Up“

Avatar

Публикувано

на

black panther wakanda forever rihanna jpg

снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Световната музикална и модна икона Rihanna обяви официалното си завръщане към музиката този петък с песента „Lift Me Up“, водещ сингъл от оригиналния саундтрак на предстоящия филм „Black Panther: Wakanda Forever”. „Lift Me Up“ е написана от афро бийтс звездата Tems, носителя на Оскар Ludwig Göransson, Rihanna и продуцента Ryan Coogler в памет на на Chadwick Boseman. Записът, продуциран от Göransson, е осъществен в цели пет държави.

Издаването на „Lift Me Up“ поставя началото на следващата фаза в кариерата на Rihanna, която за първи път от 2016 г. насам представя музика като водещ изпълнител. „Lift Me Up“ излиза този петък, 28 октомври, през собствения лейбъл на Rihanna, Westbury Road, в партньорство с Roc Nation, Def Jam Recordings и Hollywood Records.

„След като разговарях с Ryan и чух насоката му за филма и песента, исках да създам нещо, което да олицетвори топлата прегръдка на всички хора, които съм загубила в живота си. Опитах се да си представя какво би било усещането, ако можех да им изпея „Lift Me Up“ сега и да изразя колко много ми липсват“, споделя Tems. Rihanna винаги е била вдъхновение за мен и участието ѝ в този проект е голяма чест за всички нас“.

В „Black Panther: Wakanda Forever” на Marvel Studios, едно от най-дългоочакваните филмови събития на годината, кралица Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) и Dora Milaje се борят да защитят своята нация от намесата на световните сили след смъртта на крал T’Challa. Докато уакандците се стремят да приемат съдбата си, героите трябва да се обединят с помощта на елитния шпионин Nakia (Lupita Nyong’o) и Everett Ross (Martin Freeman), и да създадат нов път за кралство Wakanda.

Advertisement

Научната фантастика „Black Panther: Wakanda Forever” излиза по кината в България на 11 ноември 2022 г., заедно оригиналната филмова музика (Original Score), композиранa и продуциранa от Ludwig Göransson, а официалната премиера на саундтрака „Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By” е на 4 ноември от Roc Nation Records/Def Jam Recordings/Hollywood Records.

Continue Reading
Advertisement