Connect with us

Музика

Rihanna се завърна на сцената

Avatar

Публикувано

на

След пет дълги години отсъствие от музиката Rihanna се завърна на сцената с единствено по рода си концерт в полувремето на Super Bowl LVII – финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ на стадиона State Farm в Аризона. В рамките на 13 минути и пред 100 милиона зрители, певицата напомни на света защо е заслужила признанието си на музикална кралица, дори когато не е издавала албум от 2016 г.  Rihanna откри шоуто с „Bitch Better Have My Money“ и продължи с вечните хитове “Where Have You Been“, „Only Girl (In the World)“, „We Found Love“, „Rude Boy“, „Work“, „Wild Thoughts“, „Pour It Up“ и „Umbrella“.  Звездата не пропусна да изпълни и колаборациите си с Jay-Z и Kanye 

West„All of the Lights“ и „Run This Town“. С красивите си и разпознаваеми вокали, Rihanna закри спектакъла с поп баладатa “Diamonds”. Облеклото на Rihanna бе добре съчетано с яркочервената сцена и множеството плаващи платформи, върху които над 200 танцьори се движиха като един в ритъм.

Последно Rihanna се появи на сцената на наградите „Grammy“ през 2018 г., за изпълнението на „Wild Thoughts“ с DJ Khaled. По това време шоуто в полувремето на Super Bowl бе в радара на Rihanna, въпреки че тя отказа предложенията през 2018 и 2019 г.  Оттогава продукцията на Super Bowl е поета от Roc Nation на Jay-Z, с когото Rihanna работи от 2014 г. насам.

Наред с подготовката за Super Bowl, през последните месеци Rihanna бе заета с редица проекти. През ноември миналата година тя представи четвъртото си модно ревю „Savage X Fenty“ и най-вече пусна нова музика. Певицата записа две песни за филма „Black Panther: Wakanda Forever”, „Born Again“ и „Lift Me Up“, която бе номинирана за Оскар в категорията “Най-добра оригинална песен“.

Continue Reading
Advertisement