Connect with us

Музика

Rihanna се завърна на сцената

Avatar

Публикувано

на

Rihannas Apple Music SuperBowl Halftime Show 2023 video jpg

След пет дълги години отсъствие от музиката Rihanna се завърна на сцената с единствено по рода си концерт в полувремето на Super Bowl LVII – финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ на стадиона State Farm в Аризона. В рамките на 13 минути и пред 100 милиона зрители, певицата напомни на света защо е заслужила признанието си на музикална кралица, дори когато не е издавала албум от 2016 г.  Rihanna откри шоуто с „Bitch Better Have My Money“ и продължи с вечните хитове “Where Have You Been“, „Only Girl (In the World)“, „We Found Love“, „Rude Boy“, „Work“, „Wild Thoughts“, „Pour It Up“ и „Umbrella“.  Звездата не пропусна да изпълни и колаборациите си с Jay-Z и Kanye 

West„All of the Lights“ и „Run This Town“. С красивите си и разпознаваеми вокали, Rihanna закри спектакъла с поп баладатa “Diamonds”. Облеклото на Rihanna бе добре съчетано с яркочервената сцена и множеството плаващи платформи, върху които над 200 танцьори се движиха като един в ритъм.

Последно Rihanna се появи на сцената на наградите „Grammy“ през 2018 г., за изпълнението на „Wild Thoughts“ с DJ Khaled. По това време шоуто в полувремето на Super Bowl бе в радара на Rihanna, въпреки че тя отказа предложенията през 2018 и 2019 г.  Оттогава продукцията на Super Bowl е поета от Roc Nation на Jay-Z, с когото Rihanna работи от 2014 г. насам.

Наред с подготовката за Super Bowl, през последните месеци Rihanna бе заета с редица проекти. През ноември миналата година тя представи четвъртото си модно ревю „Savage X Fenty“ и най-вече пусна нова музика. Певицата записа две песни за филма „Black Panther: Wakanda Forever”, „Born Again“ и „Lift Me Up“, която бе номинирана за Оскар в категорията “Най-добра оригинална песен“.

Continue Reading
Advertisement