Connect with us

Музика

Ritmos Negros с последен голям концерт за годината на сцената на City Stage на 8 ноември

Avatar

Публикувано

на

43527221 2305255193030626 5648196518990053376 o

Уникалният проект Ritmos Negros (Черни ритми) ще зазвучи в City Stage на 8 ноември с фанфара на афро-перуански ритми, които ще ни накарат да танцуваме и празнуваме. Това е повече от концерт, това е едно изживяване!

Que hora es? (Колко е часа?)

Es hora de festejar! (Време е за забава!)

Има една единствена банда на Балканския полуостров, която изпълнява афро-перуанска и креолска музика и за наше щастие тази банда е в София. Сформирана от талантливия вокалист/перкусионист Пиеро Епифания, Ritmos Negros води публиката на едно презокеанско пътешествие, където всички могат да се потопят в езика и културата на автентичната музика и преливащото танцово настроение. Към Ritmos Negros се присъединяват китариста Симеон Леонидов (Del Padre), Борис Таслев (един от най-търсените басисти в страната) и неподражаемия Арнау Гарофé на саксофон, кларинет и флейта. Резултатът от тази музикална симбиоза е перфектен прочит на пленяващата афро-перуанска музика и уникалното изживяване, което тя носи със себе си.

През 2018 Ritmos Negros издадоха едноименния си дебютен албум, на които песни публиката ще може да се наслади на 8 ноември в City Stage. Групата ще представи комбинация от авторски парчета като „Yo siento que vuelo” (Чувствам, че летя), „Estaba Roto” (Вече беше счупено) и „Cruzando La Frontera” (Прекосявайки границата) и класически афро-перуански парчета като „El Mayoral,” “Negra Presuntosa” и, разбира се, „Ritmos Negros del Peru!”

Advertisement

Специален гост на това събитие ще е вълнуващата танцьорка Maria Cossa.

Предварителна продажба: 10 лв.
В деня/на място: 15 лв.
VIP (място в сепаре): 20 лв.
Онлайн на EPAYGO – Билети и Събитияhttp://bit.ly/RitmosNegrosNov, и на касите на EasyPay.

***Вход за лица под 18 години: http://bit.ly/UnderageAccess

Continue Reading
Advertisement