Connect with us

Музика

RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza заедно за „Дни на предизвикателствата“

Avatar

Публикувано

на

В първия четвъртък на празничния месец декември ви каним на рождения ден на „Дни на предизвикателствата“ – събитие, оставило своя траен отпечатък върху света на екстремните спортове, приключенията и туризма у нас.
Столичният клуб МixTape 5 отваря вратите си на 04.12. в 21:30ч. за три изключителни музикални проекта, всеки от които е гигант в полето си, за да раздвижат адреналина и на дансинга след изпълнените с емоции фестивални вечери на 10-ите Дни на предизвикателствата!
Вечерта ще открият Меtaфоrmoза (Music Clinic Records) – фънк-джаз проект от световна величина, включващ популярни музиканти със сериозен опит както на българска, така и на международна сцена: Роко Захариев (тромпет и перкусии), Мирослав Иванов (китара), Антони Рикев (бас) и Николай Данев
(ударни).
Музикално предизвикателство ще отправят и VoxBox (BigBanda) – 100% вокално дуо, съставено от младата бийтбокс легенда Skiller и експерименталния вокалист Павел Терзийски, които буквално изстрелват настроението в облаците!
Идва време и за „баш“ танците , когато на сцената ще се нареди рокстеди – ска бандата RockAshock, чрез която всеки от присъстващите ще може да вкуси от автентичния звук и енергия на музиката, изключително характерна за Ямайка.
За атмосферата между „групите на Предизвикателствата“, както преди и след тях, ще се грижат dj-ите – RailBuzz & ZaziZazi (BigBanda), двама души, които разполагат с твърде разнообразна селекция, за да бъдат вместени в този текст.
Входът на място е 10 лв., а предпродажбaта с цена от 7лв.

Continue Reading
Advertisement