Connect with us

Музика

S.A.R.S. С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 29 АВГУСТ

Avatar

Публикувано

на

sars maimunarnika 2015 poster

sars_3

Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи ще гостува отново в София и през настоящата година. На 29 август, събота, традиционно по покана на Строежа, S.A.R.S. готвят голям концерт в клуб Маймунарника, Борисовата градина. Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg.

S.A.R.S. набират все повече популярност, като от изминалата година насам, особено на териториите на Сърбия и Хърватска, често публиката в залите наброява между 8-10 хиляди души. Също през 2014-та, в началото на месец април, бандата на два пъти пълни клуб Терминал 1, правейки две поредни, напълно разпродадени шоута, привличайки интереса на над 1000 души и още повече желаещи, неуспели да се снабдят с нужните билети. Година по-рано сърбите, отново в Борисовата градина, бяха аплодирани от близо 1500 фена. Датата 29-ти август бележи рекорди в историята на Маймунарника, като най-силна досега е била посещаемостта на миналогодишния концерт на Dubioza Kolektiv, събрал около 2500. И тази година Строежа и S.A.R.S. готвят подобна офанзива, специално за което отново ще бъдат предприети нужните за очакваното качество и комфорт мерки и подобрения – допълнително сценично оборудване, повече барове и улеснен пропусквателен режим.

Билети за събитието вече се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията. Каси – Строежа, Маймунарника, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа и Маймунарника. Първата партида от 300 броя е на промо-цена от 15 лв., като предложението важи до 1 юни или до изчерпване на количествата. Регулярните билети са с цена от 20 лв., а на самата дата и място – 25 лв. Препоръчва се предварителното им закупуване!

 

Линкове:

Advertisement

Събитие във Фейсбук:
S.A.R.S. (Serbia) – Live in SOFIA – Club Maimunarnika – 29 August 2015!
https://www.facebook.com/events/366262566894005/?fref=ts

S.A.R.S
www.facebook.com/sarsbend
sars_maimunarnika_2015_poster

Continue Reading
Advertisement