Connect with us

Музика

SABATON И ACCEPT СЕ МЕСТЯТ В ПО-ГОЛЯМА ЗАЛА

Avatar

Публикувано

на

Дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина SABATON и хеви метъл легендите ACCEPT, правено у нас, се мести в “Зала 4” на Интер Експо Център в София. Причината е нуждата от по-голямо място, което да позволи и гарантира удобството на повече желаещи да присъстват на уникалното събитие. Датата и часа на отваряне на вратите за посетители остават същите – 10 март 2017 година, 18:00 часа.

Интер Експо Център се намира на булевард „Цариградско шосе“, на „входа“ на София в посока центъра на града и срещу магазин Метро. От централна гара, централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и подземните паркинги на метрото и самия комплекс.  За повече полезна и подробна информация посетете: http://iec.bg/bg/about/iec

Събитието е част от световното турне „The Last Tour” в подкрепа на поредния добър албум на SABATON, озаглавен  “The Last Stand” и продуциран от гениалния Peter Tagtgren (PAIN,  HYPOCRISY). Вечерта ще бъде открита от адвендчър метълите Twilight Force.

Не пропускайте топ събитието със SABATON, ACCEPT и Twilight Force!

Цените остават същите, а всички закупени вече билети са валидни без презаверка!

Advertisement

Билети за шоуто се продават онлайн на www.eventim.bg  и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,  Teсhnopolis, Техномаркет, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Continue Reading
Advertisement