Connect with us

Музика

Sam Feldt става по-силен със ‘Stronger’ (feat. Kesha)

Avatar

Публикувано

на

026 sam feldt ft kesha stronger 1

Sam Feldt продължава да привлича внимание, стартирайки 2021 със звездния нов сингъл ‘Stronger’ и международно утвърдената, номинирана за награда Grammy американска певица/автор на песни Kesha. ‘Stronger’ смесва огненото звучене на Feldt и хапка от безпогрешната поп закачливост на трогателните и уникални вокали на Kesha. Това са двама артисти, вадещи най-доброто един от друг, правейки ни по-силни за една по-въодушевена нова година – чрез  Heartfeldt Records.

Sam Feldt е пословичен с правенето на музика, перфектно пасваща на тази епоха. Последното му издание, краткия албум от 3 трака  ‘Home Sweet Home’, е красива ода за живота у дома, оказваща подкрепа на онези, уловени в глобалния локдаун по света.

Оттогава Sam Feldt остана далеч от публичното внимание. Осмисляйки миналогодишните събития, той се подготви за 2021 като прочисти ума си, работейки върху нова музика и правейки планове за новата глава, която предстои. За това той се откъсна временно от социалните мрежи, не публикуваше и не споделяше нищо през първите три седмици от годината.

Сега, когато този период е зад гърба му и в зората на 2021, има големи надежди за по-добра година. Има го това усещане на задържане, на преодоляване на тези последни, финални бариери преди животът да се подобри. И не е само това „задържане“, но усещане за повече сила, за лекуване след всичко това, за да започнем вълнуваща нова глава заедно. И както винаги е правил, Sam Feldt дава отново подходящия саундтрак за този момент.

’Stronger’ включва не кой да е, а Kesha, високо аплодираната американска поп звезда, певица и автор на песни, пословична с глобалните хитове ’Tik Tok’, ‘Die Young’ и ‘Praying’, утвърдените най-скорошни албуми ‘High Road’ и номинирания за награда GRAMMY албум ‘Rainbow’, с наскоро стартиралия подкаст Kesha And The Creepies.

Advertisement

Kesha, съвместно писала песента, дава емблематичните си и бойни вокали, които са огромна сила, вдъхваща живот на съобщението на песента за лекуване, докато тракът е подсилен от нежни китари, перкусии и „топли“ синтезатори. Когато вокалите стават еуфорични и ободряващи акорди, продукцията на Sam Feldt отвежда песента нависоко със сладките ритми и безценни мелодии.

‘Stronger’ наистина е песента, която чакахме. Двама артисти, пословични с техните вдъхновяващи съобщения, сега зареждайки 2021 с трак, готов отново да събуди позитивност по света.

Подгответе се за вълнуваща година, защото ставаме по-силни.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement