Connect with us

Музика

Sam Young с втори сет в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

samyoung2909a

Суперзвездата, избран за официален диджей на световната премиера на “The Hobbit: The Battle Of The Five Armies”, пристига за нова, наелектризираща петъчна парти вечер на 16 януари

Любимецът на артистичните и модни среди в Лондон – DJ Sam Young, който взриви публиката в столичния :PM CLUB през ноември, подготвя повторно гостуване в София на 16 януари. Британският топ диджей и продуцент, неизменна част от най-бляскавите и престижни събития по света и предпочитано име на частните партита на Джордж Клуни, Наоми Кембъл, Джъстин Тимбърлейк, Елтън Джон и английското кралско семейство, пристига за нова, наелектризираща петъчна парти вечер в :PM CLUB, в началото на 2015г. Заедно със специалния гост на 16 януари, зад пулта ще избухнат и резидентите DJ Vasquez, DJ Steven и DJ Angelo.

fanpage 1601

Sam Young е първият артист, на който два пъти е присъждана наградата “Best DJ” на “London Club and Bar Awards” през 2007 и 2010 година. Еднакво уверен в стилен костюм и вратовръзка на поредното светско събитие или зад пултовете на лондонските ъндърграунд клубове, британската суперзвезда носи впечатляващо познание в различни музикални жанрове, а стила му винаги е отличителен и заразяващ. В началото на декември 2014, наред с участията му на редица международни събития, Sam Young е поканен за официален диджей на афтър партито на световната премиера на “The Hobbit: The Battle Of The Five Armies” в Лондон.

Continue Reading
Advertisement