Connect with us

Tехнологии

Samsung България предлага услуга за ремонт, взимане и доставка директно от и до дома

Avatar

Публикувано

на

Servizat na Samsung idva pri teb

Samsung Electronics Co., Ltd. стартира услуга за взимане на мобилни устройства, които подлежат на ремонт, директно от дома на своите клиенти. Услугата, която е достъпна за всички притежатели на мобилни устройства на Samsung в страната, цели да улесни потребителите във време на препоръчителна физическа дистанция, за да могат те да си останат вкъщи – да се концентрират върху работата, ученето или да се отдадат на почивка. За устройства в гаранция взимането, ремонтът и доставката обратно са безплатни. Клиентите могат да заявят ремонт на устройство в шест бързи и лесни стъпки всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа на телефон 0800 11 131 или *3000 – операторите на клиентската линия са в готовност да съдействат.

Услугата в шест бързи стъпки 

  1. Имаш проблем с мобилното си устройство от Samsung? Оператор на Samsung е в готовност да ти съдейства – всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа на телефон 0800 11 131 или *3000. А ти си остани вкъщи.
  2. Операторът ще ти зададе няколко въпроса относно устройството и ще изиска определени лични данни (име, имейл-адрес, пощенски адрес и др.).
  3. В случай, че мобилното устройство е в гаранция, взимането, ремонтът, и връщането обратно са безплатни. Ако устройството не е в гаранция, се начисляват разходи за транспорт и ремонт, за които потребителите биват информирани с обаждане от клиентската телефонна линия или от персонала в оторизирания сервизен център на Samsung.
  4. Независимо дали устройството е в гаранция или не, и дали се намираш в София или в друго населено място в България, операторът ще ти окаже необходимата помощ и ще те информира относно условията.
  5. Как да подготвиш пратката за взимане и какво да включиш в нея, ще научиш от оператора на Samsung.
  6. Пратката ще бъде взета от дома ти в предварително указан ден и час от външен куриер, и ще бъде пратена до оторизиран сервизен център на Samsung. А ти ще получиш номер на товарителницата по имейл, чрез който ще можеш да следиш хода на заявката лесно и удобно от вкъщи. Samsung се грижи за ремонта и доставката обратно.

Повече информация за услугата тук: https://www.samsung.com/bg/support/pick-up-service/

Continue Reading
Advertisement