Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung България стартира предварителната регистрация за Neo QLED 2022

Avatar

публикувано

на

Samsung България стартира предварителната регистрация за Neo QLED 2022 141

снимка: ПР

Samsung България стартира предварителната регистрация за дългоочакваната нова гама телевизори Neo QLED 2022 на сайта на компанията. Всеки потребител, който се регистрира в периода от 01.03.2022 до 20.03.2022 г., ще получи промо код на стойност 100 лева. Кодът може да се използва при закупуване на продукт от моделите, които участват в кампанията по предварителни поръчки. Кампанията по предварителни поръчки ще продължи от 21.03.2022 до 10.04.2022 г. Промо кодът важи и за специалните пакетни предложения с Q серия саунд бар. Моделите, които са включени в предварителната регистрацията, са 65QN800B и 65QN900В, представители на флагманската категория Neo QLED8К, както и най-доброто от Neo QLED4K сериите, а именно 50QN90В, 55QN85В, 55QN95В, 65QN85В, 65QN95В, 75QN85В, 75QN90В.

Най-доброто качество на картината

Гамата Samsung Neo QLED включва цял набор от вълнуващи подобрения, когато става въпрос за функционалности. Светлинният източник на Quantum Mini LED е допълнително усъвършенстван чрез 14-битов HDR Mapping, което добавя още повече детайли към тъмните и ярки сцени. В допълнение, Quantum Matrix технологията, която контролира с невероятна прецизност собствените Mini LED диоди, е направена да бъде още по-точна, благодарение на Shape Adaptive Light. Така всеки момент пред телевизора е още по-реалистичен и в удивителни детайли.

Супер съраунд звук

Предлагайки безкомпромисен и най-добрия в класа си съраунд звук, Neo QLED телевизорите на Samsung са оборудвани с многопосочни високоговорители и за първи път поддържат Dolby Atmos технология, за да осигурят наистина завладяващо и кинематографично изживяване при гледане. В допълнение към този скок в качеството на звука, други открояващи се функции включват OTS (Object Tracking Sound) технологията за проследяване на обекти, която насочва звука да се движи в пространството, следвайки обекта на екрана.

Повече от телевизор

Освен подобреното аудио-визуално изживяване, смарт функциите на Samsung са изведени на нови висоти, за да предложат на потребителите функционалност и персонализиране, както никога досега. Последните иновации включват подобрен интерфейс, осигуряващ по-голямо улеснение при ползване и търсене на съдържание. Телевизорът е част от интелигентния дом – собствениците на Samsung Smart TV могат да се свързват с редица смарт устройства, благодарение на вградения Smart Hub. Телевизорът идва и с HDMI 2.1 свързаност (всички портове).

Повече информация ще намерите на: https://www.samsung.com/bg/tvs/neo-qled-pre-registration/

Реклама