Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung България стартира предварителните поръчки за новата гама телевизори Neo QLED 2022

Avatar

публикувано

на

Samsung България стартира предварителните поръчки за новата гама телевизори Neo QLED 2022 141

снимка: ПР

Samsung България стартира кампанията по предварителни поръчки за новата гама телевизори Neo QLED 2022. Кампанията по предварителни поръчки ще продължи от 21.03.2022 до 10.04.2022 г. Участват всички размери телевизори от сериите Neo QLED 8К: QN900B и QN800B; както и от QLED 4K сериите: QN95В, QN90В, QN85В. При покупка на телевизор от 8К сериите, потребителят получава ваучер /код за отстъпка/ на стойност 1000 лева за закупуване на саундбар или друг телевизор, а за 4К моделите ваучерът /отстъпката/ е 600 лева. Той може да се използва при закупуване на саундбар или друг телевизор в периода до 31.07.2022 г. Ваучерът важи за всички модели саундбарове и телевизори Samsung, налични на пазара, включително и за предстоящи модели, излезли до 31.07.2022 г.
Всеки потребител, който се е регистрирал в периода от 01.03.2022 до 20.03.2022 г. в рамките на кампанията по предварителната регистрация на сайта на Samsung България, е получил промо код на стойност 100 лева, който може да бъде използван по време на предварителните поръчки за моделите телевизори, които участват в кампанията.

Най-доброто качество на картината

Гамата Samsung Neo QLED включва цял набор от вълнуващи подобрения, когато става въпрос за функционалности. Светлинният източник на Quantum Mini LED е допълнително усъвършенстван чрез 14-битов HDR Mapping, което добавя още повече детайли към тъмните и ярки сцени. В допълнение, Quantum Matrix технологията, която контролира с невероятна прецизност собствените Mini LED диоди, е направена да бъде още по-точна, благодарение на Shape Adaptive Light. Така всеки момент пред телевизора е още по-реалистичен и с удивителни детайли.

Супер съраунд звук

Предлагайки безкомпромисен и най-добрия в класа си съраунд звук, Neo QLED телевизорите на Samsung са оборудвани с многопосочни високоговорители и за първи път поддържат Dolby Atmos технология, за да осигурят наистина завладяващо и кинематографично изживяване при гледане. В допълнение, към този скок в качеството на звука, други открояващи се функции включват OTS (Object Tracking Sound) технологията за проследяване на обекти, която насочва звука да се движи в пространството, следвайки обекта на екрана.

Повече от телевизор

Освен подобреното аудио-визуално изживяване, смарт функциите на Samsung са изведени на нови висоти, за да предложат на потребителите функционалност и персонализиране, както никога досега. Последните иновации включват подобрен интерфейс, осигуряващ по-голямо улеснение при ползване и търсене на съдържание. Телевизорът е част от интелигентния дом – собствениците на Samsung Smart TV могат да се свързват с редица смарт устройства, благодарение на вградения Smart Hub. Телевизорът идва и с HDMI 2.1 свързаност (всички портове).

Повече информация ще намерите на: samsung.com/bg/tvs/all-tvs/?neo-qled-tv+new

Реклама