Connect with us

Tехнологии

Samsung е любима марка на българите

Avatar

Публикувано

на

Samsung KNOX Galaxy S7 edge

снимка: PR

Приключи годишната потребителска класация „Любимите марки”, в която Samsung е брандът с най-много събрани гласове

Samsung е любимата марка на българските потребители в категорията „Мобилни телефони и устройства“ и събра най-много гласове сред всички брандове, участвали в тазгодишното издание на единствената потребителска класация у нас – „Любимите марки” 2016 г.

Конкурсът премина през три етапа на онлайн гласуване, като след всеки етап продължаваха марките с най-много събрани гласове. Със своя глас за любима марка гласуваха близо 30 хиляди души в периода 30 юни-3 юли.

„Благодарни сме за високата оценка и престижното отличие. Мнението на потребителите е най-важно за нас, което прави тази награда още по-значима. Samsung разработва иновативни устройства и услуги, чиято основна цел е да подпомага живота на хората, да го прави по-лесен и по-забавен. Благодарим на всички, които гласуваха за нас, защото тяхната оценка означава, че сме си свършили работата по-най-добрия начин. Това е и нашата мотивация да се движим напред, да правим новите технологии достъпни и близки за още повече хора и да променяме живота на всички нас към по-добро“, заяви Марина Рачева, маркетинг мениджър, Samsung България.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement