Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung и Алесандро Мендини в колаборация за Samsung Gear S2

публикувано

на

Samsung и Алесандро Мендини в колаборация за Samsung Gear S2 139

снимка: PR

Samsung Electronics обяви своето партньорство с италианския дизайнер Алесандро Мендини, за да предложи ексклузивни аксесоари за своя нов Gear S2, смарт часовник с универсален кръгъл дизайн, интуитивно потребителско изживяване с възможности за персонализация и иновативни свързани функции. Сътрудничеството между Samsung и Алесандро Мендини ще предостави многообразие от възможности за потребителите на Gear S2, за да персонализират своя смарт часовник, добавяйки повече забавление и стил към мобилното си изживяване.

„Тъй като смарт часовниците се носят на китката, видими за всички, те са израз на уникално и лично изживяване в по-голяма степен от смартфона – заяви Йонгхии Лии, изпълнителен вицепрезидент, Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung. – Партньорството ни с Алесандро Мендини за създаването на тези изискани дизайни за часовника и каишките за Gear S2 е част от нашия постоянен ангажимент да предоставим повече възможности за персонализация, които помагат на потребителите да изразят своя личен стил, като в същото време стават свързани.”

Алесандро Мендини играе важна роля в разработката на съвременния италиански дизайн и е добре известен със смесването на различни култури и усещания, разширявайки границите в дизайна и отказвайки се от традиционните представи за функция. Тази философия на дизайна е много близка до подхода на Samsung да създава носими устройства, които дават ново значение на културата на мобилните комуникации чрез функционално и в същото време изключително стилно изживяване.Mr. Time by Apposter, един от основните партньори на Samsung в създаването на дизайни за екрана на смарт часовници, работи в тясно сътрудничество с Алесандро Мендини, за да помогне за лесната интеграция на неговите дизайни с Gear S2.

„Вярвам, че часовникът е едно от най-прецизните и ценни устройства, които човечеството някога е създавало, а Samsung успешно го преоткриха по начин, който пасва на нашия свят, задвижван от технологиите – заяви Алесандро Мендини. – Да работя с водеща световна компания за мен беше много забавно съвместно изживяване за създаването на нещо, което обединява стила на традиционния часовник с дигиталния свят за едно изцяло ново изживяване по отношение на дизайна. Със сигурност това е бъдещето на мобилността.“

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]Samsung Gear S2_Alessandro Mendini2_s[/media-credit]

Samsung Gear S2 с много стил съвместява естетическите функции на часовника с дизайните за екрана и осигурява на потребителите свързаност и точност чрез несравнимия живот на батерията, който продължава до 2-3 дни. Колекцията на Алесандро Мендини за Gear S2, която включва уникални дизайни за екрана на часовника и избор от модерни каишки, дава възможност на всеки отделен потребител да създаде свой индивидуален стил на часовника.

Новата колекция на Алесандро Мендини с дизайни и каишки за Gear S2 ще бъде достъпна заедно с появата на устройството на пазара.

Реклама