Connect with us

Събития

Samsung надниква в бъдещето с Galaxy Note 4

Avatar

Публикувано

на

20140903 152117 small

Не можем да скрием – възхитени сме от новото попълнения на флагман серия Galaxy Note – елегантният Galaxy Note 4. Освен със стилен дизайн, оптимизация от към скорост и организация, Galaxy Note 4 демонстрира превъзходство и в сферата на иновациите, доразвивайки легендарната S Pen технология до съвършенство.

С изключителен 5.7-инчов Quad HD (2560×1440) Super AMOLED дисплей, новият стандарт в смартфоун културата възпроизвежда по-ясни и по-живи образи с дълбок контраст, по-добри зрителни ъгли и време за реакция една милионна от секундата, осигурявайки неповторимо визуално изживяване. Създаден да отговори и предусети нужните на потребителите Galaxy Note притежава най-доброто от всички предходни модели и не случайно мигновено грабва сърцата с първо докосване, превръщайки се устройството, което трябва да имате. Oгромният 5.7″ Super AMOLED дисплей с висока Quad HD резолюция усигурява цялата необходима ви площ за един незаменим съюзник в ежедневието и бизнеса.  Ultra HD видеозаписите и + 3.7 МР предна камера със специални селфи режими са един от многобройните плюсове на супер устройството, което освен това може да се похвали и с дълъг живот на батерията. Нещо повече – освен дълготрайност на батерията, в режимът Ultra Power Saving, Galaxy Note 4 се зарежда по-бързо и не позволява на потребителите да останат без енергия в най-неподходящия момент.

main_bg_left

Galaxy Note 4 също така предоставя на потребителите избор на много безпроблемни методи за водене на записки, интегрирани чрез приложението S Note на Samsung, което позволява да вършите по-бързо и лесно ежедневните задачи. В допълнение към писането и записването, иновативната функция Snap Note позволява на потребителите да снимат текст, написан на хартия или на дъската в класната стая, а след това бързо и лесно да го конвертират на S Note. Също така могат да разгърнат креативността си, като набързо нахвърлят мислите си с Voice Memo.

Oчаровани от теста на Galaxy Note 4, веднага бързаме да надникнем под капака и да открием 3GB RAM и 32 GB вътрешна памет.

Със свръх-интелигентният  смартфон Galaxy Note 4 Samsung надникват в бъдещето, където технологиите са по-интуитивни, по-бързи и по-съвършенни.

Advertisement

Повече за специалните технически характеристики на устройството можете да научите тук.

Galaxy Note 4 вече е достъпен в световен мащаб от октомври във черно, бяло, златно и розово.

Continue Reading
Advertisement