Connect with us

Tехнологии

Samsung предлага iOS съвместимост с най-новите си носими устройства

Avatar

Публикувано

на

a9be397ef7ab

снимка: globalheadlines.ddns.net

Samsung Electronics обяви, че най-новите устройства от серията Gear, включително Gear S3, Gear S2 и Gear Fit2, са съвместими с iOS.

Потребителите вече могат да свалят приложенията Samsung Gear S (за Gear S2 и Gear S3) или Samsung Gear Fit (за Gear Fit2) от Apple App Store. След като инсталират съответното приложение, те ще получат указания как да свържат своите съвместими iOS смартфони* с носимото устройство на Samsung.

Потребителите на iOS ще могат да се насладят на стилния и неподвластен на времето дизайн на Samsung Gear S3, както и на IP68 сертификат за водоустойчивост, вграден GPS, алти/барометър и скоростомер. Смарт устройството е налично в два варианта – Gear S3 frontier, вдъхновен от активните изследователи, както и Gear S3 classic, който се отличава с елегантен дизайн и баланс, характерни за луксозните часовници. Потребителите също така ще могат да проследят своите фитнес показания, като изминато разстояние, маршрут, скорост, изгорени калории и сърдечен ритъм.

Носимите устройства на Samsung с iOS съвместимост са налични на пазарите, на които се предлагат устройства от серията Samsung Gear. Услугите и функционалностите на Gear устройствата могат да варират, в зависимост от различните iOS устройства и техните приложения. За повече информация, моля, посетете www.samsungmobilepress.com.

Advertisement

* Съвместими устройства: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ и iPhone SE (iOS 9.0 или нагоре).

*Характеристиките и функциите варират, в зависимост от пазара или оператора. Всички функции, характеристики, спецификации, предоставени в този документ, включително друга информация за продукта, включваща, но не ограничаваща се до ползи, дизайн, ценообразуване, компоненти, производителност, достъпност и възможности, могат да бъдат променяни без предизвестие или задължение.

Continue Reading
Advertisement