Connect with us

Tехнологии

Samsung представи на глобалния пазар Bespoke AI™ пералня и сушилня

Avatar

Публикувано

на

Bespoke AI 2

снимка: ПР

С най-големия капацитет за своя клас, пералнята и сушилнята Bespoke AI™ са ефективни и преобразят процеса на изпиране, a в България ще бъдат на пазара през септември

Samsung Electronics Co., Ltd. представи на глобалния пазар Bespoke AI™ пералня и сушилня – най-устойчивите, ефективни и интелигентни уреди в тази категория, представени от Samsung досега. Благодарение на големия си капацитет и дизайна, който изисква по-малко място, пералнята и сушилнята Bespoke AI™ предлагат мощна и надеждна производителност, и спестяват на потребителите енергия, ресурси и разходи. Новите уреди разширяват емблематичната линия Bespoke на Samsung, като излизат извън типичните за кухнята уреди. Те са едновременно красиво проектирани и функционални. Пералнята и сушилнята Bespoke AI™ ще бъдат налични в магазините в България от септември.

Пестете енергия, вода и перилен препарат с всяко зареждане

Новите парални машини на Samsung Bespoke с предно зареждане осигуряват  удобство и ефективност –  потребителите по целия свят могат да пестят енергия, вода и перилен препарат, благодарение на AI технологиите.

Advertisement

Новата пералня Bespoke AI™ предлага AI Ecobubble™ технология, която превръща перилния препарат в мехурчета, които бързо се абсорбират в прането. Използвайки технологията Ecobubble, пералнята намалява потреблението на енергия с до 70% – осигурявайки същото ниво на чистота на дрехите, дори в студена вода. Нещо повече, технологията подобрява отстраняването на замърсявания с 24%  и осигурява 45,5% по-добра грижа за тъканите.

Потребителите могат да намалят загубата на енергия с AI Wash Cycle – интелигентна функция, която изпира дрехите старателно и нежно с по-малко вода и препарат. Чрез измерване на теглото и оценка на мекотата на тъканта при всяко зареждане и анализиране на нивата на мътност на водата, AI Wash Cycle активно следи текущото ниво на замърсяване на прането. Чрез оптимизиране на перфектното количество вода и перилен препарат чрез автоматично дозиране и непрекъснато регулиране на времето за накисване, изплакване и центрофугиране, тази функция бързо и ефикасно постига най-добрите резултати за пране, всеки път.

Функцията за автоматично дозиране използва точното количество перилен препарат и омекотител, необходимо за всяко зареждане като не е нужно всеки път потребителите да пресмятат. Auto Dispense побира достатъчно перилен препарат за до един месец пране, така че няма нужда  резервоарът за перилен препарат да се пълни след всяко зареждане.

Когато става въпрос за сушене на артикули, сушилнята Bespoke AI™ предлага разнообразие от опции за пестене на енергия. Технологията на термопомпата в сушилните Bespoke AI™ осигурява по-енергийно ефективен, рентабилен и щадящ начин за сушене на дрехи. С енергиен рейтинг A+++, сушилнята Bespoke AI™ използва екологична технология за дигитален инверторен компресор за изсушаване, за да става това бързо и ефективно. Технологията AI Dry, по-специално, непрекъснато следи температурата и влажността, като същевременно регулира настройките, за да гарантира, че прането е оптимално изсушено и не се губи енергия. Използвайки  рециркулиран топъл въздух, сушилнята може също да намали общите си експлоатационни разходи и въглероден отпечатък.

Както при всички уреди Bespoke, така и двата нови уреда Bespoke са интегрирани със SmartThings, което позволява на потребителите да поемат контрола върху потреблението на енергия у дома с помощта на SmartThings Energy. Услугата позволява на потребителите лесно да наблюдават и управляват своето потребление на енергия и препоръчва начини да бъдат по-ефективни, така че всеки да може дори рутинното пране да допринесе към устойчивостта. Освен това SmartThings Clothing Care предоставя оптимални услуги за „мениджмънт“ на дрехите у дома, персонализирани според начина на живот на потребителите. Въз основа на материала на облеклото, моделите на употреба и текущия сезон SmartThings Clothing Care ще препоръча най-добрия цикъл на пране и сушене за дрехи, като същевременно ще позволи на потребителите да планират прането, да поръчват перилен препарат и др.

Advertisement

Проектирани с оглед на всеки начин на живот

Пералните помещения могат да бъдат както стилни, така и функционални. Имайки предвид това, пералнята и сушилнята Bespoke AI™ са проектирани в съответствие с визията на Bespoke за създаване на цялостно потребителско изживяване – под внимание се взима както употребата, така и пространството на продукта.

Технологията SpaceMax™ създава повече пространство вътре в машината, за да оптимизира механичния дизайн, като включва по-голям барабан, без да увеличава външните размери. Потребителите могат да се вземат на 11-килограмовия капацитет на пералнята, най-големият наличен в категорията 600 милиметра. Нещо повече, двата нови уреда с предно зареждане Bespoke се отличават с модерен дизайн с плоска предна част, който се вписва във всяка тема на интериорния дизайн. С кръгла врата от закалено стъкло, която осигурява едновременно стил и издръжливост, опростеният, но изчистен форм фактор на пералнята и сушилнята Bespoke AI™ е идеалният избор за всеки модерен дом.

Гамата Bespoke Flat Design предлага удобство и гъвкавост при инсталиране. Независимо дали са подредени вертикално или са монтирани една до друга, двойката може да намери начин да се побере в дома на всеки потребител. Пералнята и сушилнята се предлагат със сребрист или  черен панело , превръщайки се в център на вниманието във всяко перално помещение.

Ефективност, на която може да се довериш, година след година

Advertisement

Закупуването на пералня или сушилня е голяма инвестиция и Samsung иска да гарантира, че е създадена да издържи във времето. За разлика от традиционните двигатели, усъвършенстваният инверторен двигател на пералните и сушилните Bespoke AI™ използва силни магнити за по-тиха и по-мощна работа – като същевременно консумира по-малко енергия. Предлагайки най-високо ниво на издръжливост, този мотор използва висококачествени компоненти и елиминира използването на четки, които се износват. Samsung предоставя 20-годишна гаранция за цифровия инверторен двигател в машини, продавани в Европа и произведени в САЩ, очертавайки своя ангажимент за създаване на продукти, които са преди всичко устойчиви.

Continue Reading
Advertisement