Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung представи нов революционен саундбар

Avatar

публикувано

на

Samsung представи нов революционен саундбар 141

снимка: PR

Samsung Electronics, лидерът на пазара за техника за домашно забавление, обяви своето ново портфолио от аудио продукти, което включва революционен саундбар с Dolby Atmos® технология и подобрения на моделите от сериите високоговорители Wireless Audio 360.

Новата гама от аудио продукти на Samsung е създадена, за да възпроизведе впечатляващ звук и така да предложи аудио изживяване от ново поколение. Посетителите на изложението CES 2016, което се провежда в Лас Вегас, САЩ,могат сами да чуят звука на новите аудио модели и да се запознаят с много нови иновативни продукти за забавление на щанда на Samsung- #11906.

Samsung и Dolby Atmos®: 3D звук със спиращ дъха реализъм

Новият саундбар на Samsung HW-K950е първият на компанията, който използва технологията Dolby Atmos® и първият в индустрията саундбар, който включва два задни Dolby Atmos®говорителя. Пълният пакет на HW-K950 предлага невероятен 5.1.4-канален звук. Саундбарът е висок само 2.1 инча (5.3 см) и има тънък профил и стилен дизайн. Моделът използва три предни говорителя и два говорителя, които насочват звука нагоре. Чрез тях той възпроизвежда богат и плътен звук, който е с достатъчна мощност да озвучи цяла стая, но в същото време е достатъчно детайлен и реалистичен, за да създаде кинематографично усещане – от прехвърчането на стрела през стаята до полета на колибри над главата на зрителите. Сандубарът се свързва безжично със субуфера и задните говорители, за да предложи лесно за инсталация и практично аудио решение за дома. Дизайнът на модела елиминира нужната от поставянето на таванни говорители за създаването на 3D звук.

„Dolby Atmos® получи невероятна подкрепа от големите филмови студия и продължава да разширява своето присъствие на пазара, включително чрез новия саундбарSamsung HW-K950, който позволява на повече потребителите да се наслаждават на безкомпромисно аудио изживяване в удобството на своя дом“, каза ДъгДароу, старши вицепрезидент на Dolby Laboratories. „Потребителите могат да се забавляват с озвучаване, което идва от всички посоки, включително отгоре и изпълва домовете им със звук с невероятна чистота, мощност, детайлност и дълбочина.“

Колоритни допълнения към многократно награждаваната серия високоговорители WirelessAudio 360

Надграждайки своята серия аудио високоговорители Wireless Audio 360, Samsung показа богат избор от нови цветове и шарки на моделите от серията, които са създадени, за да допълнят стила на всяка стая.Благодарение на патентовата от Samsung технология RingRadiator, високоговорителите могат да се поставят във всяка част от стаята и пак да я изпълнят с богат и балансиран звук.

С новите аудио продукти Samsung значително улеснява потребителите при управлението на тяхната музика. Високоговорителите от серията WirelessAudio 360могат да се управляват от чувствителния на допир интерфейс чрез почукване или прекарване на пръста върху интерфейса. Потребителите получават допълнителен контрол с новите приложения за смарт часовниците Gear S2 и Gear Sи новата версия на приложението Samsung Multiroomза смартфони и таблети. Сериите Wireless Audio 360предлагат също и нови функционалности за дома, включително звукови известия и настройки за домашно кино.

Моделът R5 от сериите Wireless Audio 360 е сред отличените продукти за иновации от CES 2016. Samsung ще продължи да утвърждава лидерската си позиция на пазара и да разработва нови домашни аудио продукти в лабораторията Audio Innovation, която се намира във Валенсия, щата Калифорния, САЩ.

Реклама