Connect with us

Tехнологии

Samsung представя нови линии мемори карти

Avatar

Публикувано

на

Image Samsung Pro Endurance 2

снимка: ПР

Samsung Electronics посреща нуждите на потребителите с нови линии мемори карти

Samsung Electronics, световният лидер в модерните технологии за памет, представя своята нова PRO Plus microSD и преработена и подобрена EVO Plus microSD карта. Samsung предоставя на клиентите цялостно предложение за ежедневни и професионални нужди от съхранение с нова гама от microSD, които предлагат светкавично бързи скорости на четене и запис, повишена издръжливост и голямо разнообразие от опции за капацитет.

Новите microSD карти са идеални за разширено съхранение на мобилни устройства и заснемане на висококачествени снимки, 4K Ultra HD (UHD) видео и друго съдържание на екшън камери и дронове – дори при екстремни условия.

Най-новите microSD на Samsung предлагат подобрена защита с шестфакторна защита, с два слоя повече защита от предишното поколение, което ги прави способни да издържат на вода, екстремни температури, рентгенови лъчи, износване, изпускания и магнитен удар. Предлагани с 10-годишна ограничена гаранция, PRO Plus и EVO Plus microSD позволяват на потребителите да съхраняват данни, без да се притесняват от липса на място, като същевременно осигуряват спокойствието, че съдържанието е добре защитено.

Advertisement

„Професионалистите и всички потребители искат карти памет, които улесняват запазването и извличането на данни, като същевременно знаят, че техните ценни изображения и видео файлове са защитени“, каза КюЙон Лий, вицепрезидент на Brand Product Biz Team в Samsung Electronics. „Новият набор от microSD карти на Samsung предлага характеристиките и възможностите, от които се нуждаят потребителите и професионалистите: по-бързи скорости, заедно с повишена надеждност и издръжливост, за да осигурят свръхвисоката производителност, която всеки потребител иска.“

PRO Plus microSD картите, ново допълнение към microSD линията на Samsung, са предназначени за по-претенциозни създатели на съдържание, като предлагат изключителни скорости на четене и запис съответно до 160MB/s и 120MB/s. PRO Plus microSD картите ще се предлагат с капацитет 128GB, 256GB и 512GB.

EVO Plus microSD е проектирана да осигури спокойствие на обикновените потребители, като осигурява висока надеждност и стабилна производителност по време на ежедневна употреба. Тя предлага скорости на трансфер до 130MB/s, осигурявайки до 1,3 пъти по-бърза скорост на последователно четене в сравнение с предишната версия. EVO Plus microSD картата се предлага в 64GB, 128GB, 256GB и 512GB капацитет.

PRO Plus и EVO Plus microSD карти, включващи обновен дизайн Blue Wave, който придава на картите свеж нов облик.

Нова карта памет PRO Endurance, оптимизирана за камери за наблюдение

Advertisement

microSD Card Group img1

снимка: ПР

По-издръжлива microSD карта с по-висок капацитет позволява до 16 години непрекъснат запис и възпроизвеждане за улавяне на всеки критичен момент.

Новата microSD карта, Samsung PRO Endurance е уникално проектирана да отговори на всички изисквания на камери за наблюдение, видеорегистраторите, камери за входно наблюдение, боди камери и други. Картата предлага подобрена издръжливост и изключителна производителност за гладко и надеждно непрекъснато заснемане и възпроизвеждане.

„От охранително наблюдение до камери за входно наблюдение, необходимостта от дълготрайни и високоефективни решения за видеонаблюдение продължава да нараства и PRO Endurance е проектиран да отговори на това търсене“, каза КюЙон Лий, вицепрезидент на продуктовия бизнес на Memory Brand Екип на Samsung Electronics. „Както потребителите, така и корпоративните потребители могат да бъдат спокойни, че нашата нова карта с памет ще осигури непрекъснат запис с висока резолюция дори при екстремни условия.“ 

По-голяма издръжливост 

Създадена с изключително надеждна корпоративна NAND флаш памет на Samsung, картата PRO Endurance може да осигури до 16 години (140 160 часа) непрекъснато време за запис, за да гарантира, че всеки критичен момент е уловен. Това означава, че една карта PRO Endurance може да издържи колкото 33 типични карти, фокусирани върху скоростта, спестявайки разходи за честа подмяна и осигурявайки по-голяма надеждност за постоянно включено видео наблюдение.

Advertisement

Подобрена производителност

Новата карта памет на Samsung също така предлага скорости на четене и запис съответно до 100 мегабайта в секунда (MB/s) и 40 MB/s, и е класифицирана като Class 10 с оценки на видео скоростта до U3 (UHS Speed Class 3) и V30 (видео скорост клас 30). Това я прави идеална за работа с големи файлове с висока разделителна способност, като същевременно позволява безпроблемен запис и възпроизвеждане във Full HD и 4K.

Дълготрайна издръжливост

Тъй като външното наблюдение и боди камерите могат да бъдат подложени на тежки условия, PRO Endurance е проектиран да предлага надеждна производителност при ежедневна употреба с подсилената издръжливост на Samsung в шест степени. В допълнение към защитата срещу вода, магнити, рентгенови лъчи и екстремни температури, картата вече е устойчива и на износване и падане.

Предлага се с четири различни капацитета за съхранение от 32 GB, 64 GB, 128 GB и 256 GB с препоръчаните от производителя цени на дребно (MSRP), вариращи от $10,99 за 32GB до $54,99 за 256GB, PRO Endurance се предлага по целия свят от 3 май.

Спецификации

  Samsung microSD карта PRO Endurance  Samsung microSD Card PRO Endurance
Hardware
Information
Form Factor microSDHCTM microSDXCTM
User Capacity 32GB 64GB 128GB 256GB
31,998,345,216
Advertisement

Bytes13

63,988,301,824

Bytes13

128,010,158,080

Bytes13

256,020,316,160

Bytes13

Bus Speed Mode UHS-I SDR10414
Dimensions 15 x 11 x 1mm (L x W x H)
Weight Approx. 0.25g (Card only)
Performance Speed Class  Class 10, U1, V1015 Class 10, U3, V3015
Transfer Speed16 Read: Up to 100MB/s
Write: Up to 30MB/s
Read: Up to 100MB/s
Write: Up to 40MB/s
Reliability Endurance17
(Hours)
17,520 35,040 70,080 140,160
Temperature Operating: -25°C to 85°C
Non-Operating: -40°C to 85°C
6-Proof Features18 Waterproof, Temperature-proof, X-ray-proof, Magnetic-proof, Drop-proof, Wearout-proof
EMC Certifications CE (UKCA), FCC, VCCI, RCM
Warranty20 2-year Limited 3-year Limited 5-year Limited 5-year Limited
Manufacture1r’s suggested

retail price

$10.99 $14.99 $27.99 $54.99

За повече информация, моля посетете For more information, please visit https://samsung.com/memory-card.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement