Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung представя нов пакет Galaxy Gifts с безплатни приложения и съдържание

публикувано

на

Samsung представя нов пакет Galaxy Gifts с безплатни приложения и съдържание 139

Samsung си сътрудничи с водещи доставчици на мобилно съдържание и услуги, за да предостави на своите потребители по-висока мобилна производителност и динамично съдържание на най-новите си устройства с голям екран.

След представянето на Samsung Galaxy S6 edge+ потребителите ще имат възможността да се насладят на новия пакет GalaxyGifts на Samsung с набор от предплатени или с отстъпка абонаменти и предложения.Потребителите могат да свалят приложението на своя Galaxy S6 edge+ и да получат специални допълнителни предимства за него, свързани с подобряване на производителността или с впечатляващо визуално съдържание.

Galaxy S6 edge+ представя ангажираността на Samsung към пазара на смартфони с голям екран, който компанията смело оглави през 2011 г. с представянето на Galaxy Note. За да добави още нещо към потребителското изживяване с 5.7-инчовия HD Super AMOLED Quad екран на Galaxy S6 edge+, Samsung подготви своя пакет Galaxy Gifts, за да позволи на потребителите да персонализират и да избератконкретните приложения, които отговарят най-добре на техния начин на живот и подобряват цялостното мобилно изживяване. Galaxy S6 edge+, предлага най-мощния капацитет и процесорна мощ на пазара, което позволява на потребителите да се насладят на лесен мултитаскинг и графично „тежки“ игри, без досадния лаг.

Информация за някои от приложенията, които може да откриете в Galaxy Gifts:

  • Driver Speedboat Paradise:Всички потребители на Galaxy Apps на Samsung Galaxy S6 edge+ могат да се възползват от безплатна моторна лодка за играта на Ubisoft: Driver Speedboat Paradise.
  • Empire: Four Kingdoms: С това приложение, може да строите, търгувате и завладявате в един свят от милиони играчи. От вашата стратегия зависи дали ще станетелегендарен владетел, или ще останете обикновен селянин. Всички Samsung Galaxy потребители ще получат ексклузивен подарък в играта, след като я свалят на своето устройство.
  • Hearthstone®: Heroes of Warcraft™: Измамно „лесна” ибезкрайно забавна, Hearthstone®: Heroes of Warcraft ™ е безплатна стратегическа игра с карти за всеки.Тук потребителите ще бъдат възнаградени с три безплатни пакета Classic card и специално създаден за Galaxy потребителите Galaxy Gifts дизайн за гърба на картите.
  • Kindle for Samsung: Kindle for Samsung  е приложение, предназначено специално за клиентите на Samsung. То ви дава безплатна книга всеки месец чрез Samsung Book Deals и несравнимо изживяване при четенето на електронни книги, оптимизирано за Samsung устройства.
  • Komoot: Komoot позволява на собствениците на Samsung да се насладят на безплатна гласова навигация и офлайн топографски карти, дори и в гората. Това първокласно приложение насочва потребителите към тяхната дестинация с лекота, независимо дали става дума за преход, велосипед, планинско колоездене или включване в други спортни приключения на открито.
  • Lifesum: Lifesumе персонализирано ръководство, което прави постигането на цели, свързани с физическата форма, по-лесно и по-бързо. Потребителите правят малки, премерени стъпки и намират мотивация,стават по-целенасочени в храненето и навиците за упражнения, в развиването на дисциплина и откриват как привидно незначителни всекидневни избори водят до големи промени в дългосрочен план. Потребителите ще постигат целите си с шест месеца безплатен златенабонамент, който включва персонализирани ръководства за диети, упражнения и др.
  • NY Times – Latest News: Приложението The New York Times предлагапървокласна журналистика на екрана на Galaxy S6 edge+ с висока резолюция. Потребителите на телефона могат да се насладят на безплатен шестмесечен абонамент.
  • Scribd: Scribd предлага неограничен и незабавен достъп до над един милион книги, аудиокниги и комикси. Потребителите ще получат три месеца неограничен достъп (на стойност 27$) до библиотека с един милион електронни книги и аудиокниги.
  • The Economist: The Economist е вашият седмичен глобален брифинг за бизнес, финанси, икономика, наука, технология и изкуства, предлагайки независими коментари и анализи. Потребителите на Galaxy S6 edge+ могат да се насладят на шест месеца, изцяло дигитален, безплатен пробен период.
  • TripAdvisor: Специално за притежателите на Samsung, приложението TripAdvisor осигурява ваучер за 15% отстъпка и ексклузивни характеристики, помагащи на потребителите да планират и резервират перфектното пътуване.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]GalaxyGift.2[/media-credit]

Реклама