Connect with us

Tехнологии

Samsung представя първия в света извит саундбар

Avatar

Публикувано

на

samsungav woman 1487 small

Samsung Electronics обяви, че ще представи нова линия от аудио продукти в това число HW-H7500/H7501 – първият в света извит саундабар, разработен да работи заедно с curved телевизорите на Samsung. Samsung ще представи извития саундбар заедно с M3, най-новата продуктова линия на безжични мултирум аудио продукти, на IFA 2014 в Берлин. Най-новите предложения на компанията предоставят възможности за мощен звук, за да отговорят още по-добре на потребителските търсения и нужди от качествено звуково изживяване.

Извит саундбар
В допълнение на curved телевизорите, извитият HW-H7500/H7501 саундбар на Samsung може да се използва както стоящ, така и монтиран към телевизор на стената. Подходящ е за ползване с 55 и 65-инчови Samsung Curved UHD телевизори и изцяло допълва естетическия вид на телевизора. Извитият саундбар е идеален за монтиране на стената, тъй като лесно може да се инсталира под телевизора на мястото на неговата стойка без необходимостта от пробиването на допълнителни дупки в стената.

Извитият саундбар е с ширина едва 42 мм, а извивката му е с радиус от 4200 мм – същата като на Samsung Curved UHD телевизорите, като предоставя усещането за обгръщане на зрителя и истински мощно звуково изживяване. Извитият саундбар е еволюция на първокласен дизайн, благодарение на финото алуминиево покритие, което подчертава уникалната идентичност на Samsung и чудесно подхожда на 55 и 65-инчовите curved телевизори.

В допълнение на своя дизайн, извитият саундбар предоставя впечатляващ звук и лесни за използване функции. Освен с поддръжка на 8.1 канала, извитият саундбар разполага и с две колони в двата края, като предоставя звук от три посоки и по този начин осигурява пространствен и завладяващ съраунд звук. Патентованата технология на Samsung доставя по-детайлен звук с подсилени възможности в ниския и средния обхват за по-добра прецизност и минимизиране на изкривяването на звука.

M3 безжичен аудио мултирум
Samsung добавиха още един продукт към своята линия от безжични аудио мултирум системи – М3. М3 се присъединява към М7 и М5 като част от продуктовата линия безжични устройства за домашно забавление и предлага компактна възможност на достъпна цена за потребители, търсещи да се насладят на мултирум звуково изживяване.

Advertisement

Безжичната аудио мултирум система на Samsung предоставя лесна инсталация, при която след включване и сваляне на безплатното приложение се получава и пакетът за инсталация, официално акредитиран от TUV, официалният сертифициращ орган в Германия. Благодарение на компактния размер на М3, хората могат да се насладят на чист и балансиран звук дори в по-малки помещения у дома. Потребителите могат да слушат музика от различни аудио устройства, контролирани от смартфон или таблет.

За да се възползват от пълните предимства на мултирум звук, Samsung си партнират със Spotify и ще представят своята съвместна стратегия на IFA 2014, с която ще предоставят на потребителите разнообразен музикален каталог и възможността музиката им да ги следва из къщата. Като част от партньорството, потребителите могат да пускат музика на повече от две безжични Samsung аудио мултирум системи едновременно – за пръв път за Spotify Connect.

„След успешното представяне на нашите curved телевизори Samsung търси начини за разширяване на curved продуктовата линия с представянето на извития саундбар – първото „изцяло curved решение“ за потребителската аудиовизуална индустрия“, заяви Йонг Лак Джанг, вицепрезидент на Visual Display Business, Samsung Electronics. „Като лидер на пазара на curved технологии, Samsung се стреми да създава най-пълни възможности за домашно забавление – независимо дали това е гледането на 4К съдържание на нашите Curved UHD телевизори, което те потапя в невероятен съраунд звук или слушането на най-съвременна музика из целия дом“.

Continue Reading
Advertisement