Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung представя първия В2В таблет на IFA 2014

публикувано

на

Samsung представя първия В2В таблет на IFA 2014 137

Galaxy Tab Active_9Samsung Electronics днес представи Galaxy Tab Active, първият таблет на Samsung, разработен специално за бизнеса, прилагащ на работното място водещата мобилнa технология на Samsung. Следващата стъпка от наследството на Samsung в иновациите за таблети – Galaxy Tab Active използва надеждния, портативен дизайн, от който професионалистите се нуждаят, за да посрещнат предизвикателствата на днешните бизнес среди.

“Samsung разбира, че бизнесите днес имат високи изисквания за постигане на растеж, заяви Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на IT & mobile communication в Samsung Electronics. – Като доверен световен лидер в областта на мобилните технологии Samsung е готов и е в състояние да предоставя решения, създадени специално за професионална употреба, включвайки иновативни предложения и технологични възможности без аналог на пазара.”

Galaxy Tab Active представя ангажимента на Samsung за посрещане на потребителските потребности. За да научи какво искат бизнес лидерите от едно мобилно устройство за оптимална производителност и ефективност, в поредица от консултативни семинари Samsung ангажира топ 500-те американски компании на Fortune. Участие са взели най-добрите компании от водещите индустрии, като например търговия на дребно, логистика и транспорт, предоставящи ценна обратна връзка, използвана директно за разработването на Galaxy Tab Active. Комбинирането на резултатите от това изследване със собствения пазарен поглед на Samsung е довело до създаването на Galaxy Tab Active като първия таблет, вдъхновен от професионалисти и създаден специално за насърчаване на бизнес производителността.

Повишена продуктивност без ограничения
Характеристиките на Galaxy Tab Active предоставят цялостна бизнес функционалност, базирана на производителност, издръжливост и защита, позволяващи на професионалистите да работят без ограничения във и извън офиса. Galaxy Tab Active осигурява пълна свързаност и отговаря на “аlways оn” нуждите на съвременната мобилна бизнес среда. Той е готов да се справи с най-суровите работни настройки, а неговата тънка, лека, забележително здрава конструкция, съчетана със сменяема батерия, позволява на потребителите да работят ефективно, когато и където е необходимо.

Следните примери помагат да разберете защо Galaxy Tab Active е правилният инструмент за потребители, които се нуждаят от високо представяне и издръжливост:

• Неговото анти-шок покритие може да издържи падане от 1,2 метра със защитния си капак, устойчив на вода и прах със сертификат IP67. Например, търговците на коли могат да се срещат с клиенти без да се притесняват да не изпуснат Galaxy Tab Active или да не го намокрят. Хора от всякакви сфери ще могат да носят мобилното си устройство в понякога сурови, неприветливи условия без да се притеснявате за излагането му на топлина, студ, прах или вода.
• 3.1MP камера с автофокус може лесно да сканира баркодове, а Galaxy Tab Active NFC технологията спестява време за комуникации и управление на работния процес. Тези важни функции могат значително да повишат производителността, като например за транспортните и логистични мениджъри, които могат да се възползват от Galaxy Tab Active, за да се свържат безпроблемно с портиера на сградата при извършване на доставки и получаване.
• Здравият C-Pen на Samsung е монтиран в горната част на защитния Galaxy Tab Active капак, за да осигури на професионалистите, които носят ръкавици – на строителна площадка например, алтернативен избор за боравене, вместо пръст.
• За тези специалисти в области, като например комунални работници, на които се налага продължителна употреба е осигурен дълготраен живот на батерията – до 10 часа. Въпреки това, разглобяемата батерията осигурява бързо и лесно сменяне с нова, когато е необходимо за непрекъсната работа. Също така, вграденото POGO зареждане предотвратява щети на мулти-USB конектора, докато позволява зареждане на няколко устройства при завръщане в офиса.

Galaxy Tab Active се поддържа от Samsung KNOX за висок клас, цялостно решение за мобилна сигурност. Тази засилена сигурност, изисквана от фирмите, запазва приложения и данни на сигурно място в собствен KNOX контейнер, без да е необходима платформа от трета страна или допълнително заплащане.

Samsung също така предоставя Mobile Care Service с Galaxy Tab Active, който осигурява удължен гаранционен срок до три години, покриващ вредите, причинени от злополуки. Също така, разбирайки важността от времето за бизнеса, дистанционното Smart Tutor Service дава на всеки потребител na Galaxy Tab Active безопасен, лесен и бърз достъп до техническа поддръжка навсякъде, по всяко време.

Интегриране на вертикално свързаните пазари
Философията на Samsung за иновациите, вдъхновени от хората, прави технологичните решения за различните индустрии лесни, а Samsung неуморно обслужва много клиенти във вертикалната индустрия с интегрирани предложения през годините, чрез цялостно портфолио в категории мобилност, видео възпроизвеждане и решения за печат.

Днес, всички индустрии са натоварени с интегриране на развиващите се технологии и подходът на Samsung е да служи на всеки пазар с иновативни продукти като Galaxy Tab Active, които са способни да се справят със специфичните за индустрията нужди. Samsung навлиза в бизнес диалога със силно, цялостно предлагане, което ще продължи да управлява желанието за повече smart решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки вертикален пазар, както и на прехода на работното място в дигиталния свят.

Samsung Galaxy Tab Active излиза в няколко възможности за свързване: Wi-Fi, или Wi-Fi и LTE, достъпни с 16GB + MicroSD (до 64GB). Устройството е достъпно в титаниево зелено и идва с предпазен капак и C-Pen.

Samsung представя първия В2В таблет на IFA 2014 138

Galaxy Tab Active

Снимки и повече информация могат да бъдат намерени на www.samsungmobilepress.com / www.m.samsungmobilepress.com. Galaxy Tab Active_9 Galaxy Tab Active_10

Реклама