Connect with us

Tехнологии

Samsung представя Galaxy Alpha, еволюцията на Galaxy дизайна

Avatar

Публикувано

на

Samsung обновява дизайна на смартфоните си със зашеметяващ нов облик, включващ усъвършенствани дизайнерски техники и компактна конструкция

Samsung Electronics представи днес новия си подход в дизайна с Galaxy Alpha. Най-новото попълнение на портфолиото смартфони Samsung Galaxy – Galaxy Alpha, разполага с изискан дизайн във внимателно конструиран компактен корпус с метална рамка и твърдо покритие, които съчетава с изключителните характеристики на флагшипа Galaxy. Елегантен и практичен, Galaxy Alpha е оптималното съчетание на стил и съвременни технологии.

„Galaxy Alpha е изграден и проектиран въз основа на специалните желания на потребителския пазар.” – каза Джей Кей Шин, изпълнителен директор и ръководител на ИТ и мобилни комуникации в Samsung Electronics – „С изцяло нов външен вид Galaxy Alpha се фокусира едновременно върху красотата и функционалността, комбинирайки зашеметяваща метална рамка, тънък лек дизайн с присъщия мощен хардуер и функциите, които потребителите очакват от Galaxy флагшип устройство”.

Поставяне на нов стандарт в дизайна на Samsung Galaxy
Концентрирайки се върху елегантна естетика и компактна конструкция, Samsung са предприели свеж подход към дизайна на Galaxy Alpha. Смартфонът е създаден, за да помогне на потребителите да изразят своя уникален стил, при това без да правим компромиси. Изисканият Galaxy Alpha разполага с усъвършенстван дизайн с метална рамка, елегантно извити ъгли и осезаемо мек гръб. В допълнение външният му вид е балансиран, с перфектен контраст между едновременно успокояващото, меко матово покритие и атрактивното отражение на металната рамка. С дебелина по-малко от 7 мм Galaxy Alpha е едно от най-тънките Galaxy устройства. Уникалната му компактна конструкция и лекотата предоставят на потребителите максимално удобен захват и контрол в ръката.

Мощно Samsung Galaxy изживяване
Въпреки тънкия си и лек дизайн, Galaxy Alpha осигурява на потребителите същия мощен хардуер и функции, които се очакват от Galaxy флагшип устройство. Смартфонът е оборудван с брилянтен 4.7-инчов HD Super AMOLED дисплей, както и с усъвършенствана камера и HDR в реално време за несравнимо изживяване при разглеждането на снимки. Galaxy Alpha включва също иновативни и разпространени функции като Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode, както и възможност за свързване с най-новите устройства Samsung Gear Fit, Gear Live и Gear 2.

Advertisement

Galaxy Alpha ще бъде наличен в началото на септември. При пускането му на пазара ще бъде достъпен в няколко цвята – черно, бяло, златно, сребърно и синьо като наличните цветове ще бъдат определени от всеки пазар.
Повече подробности и снимки на продукта са на разположение на www.samsungmobilepress.com.

 

Continue Reading
Advertisement