Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung стартира продажбите на Galaxy S22 Ultra и Tab S8

Avatar

публикувано

на

Samsung стартира продажбите на Galaxy S22 Ultra и Tab S8 141

Samsung стартира официално продажбите в България на най-новите устройства от екосистемата на Samsung Galaxy, представени през този месец в рамките на глобална онлайн премиера. От 25.02.22 г. до 10.03.22 г. Galaxy S22 Ultra може да бъде закупен с Galaxy Buds Pro на цената на смартфона в партньорската мрежа на Samsung. От днес, 25.02.22 г., таблетите от серията Galaxy Tab S8 (Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ и Galaxy Tab S8) също могат да бъдат открити на българския пазар.  А oт 11.03.22 г. стартират официалните продажби на Galaxy S22+ и Galaxy S22. Новите мобилни устройства предоставят на потребителите неповторимо изживяване с ненадмината мощност и високо качество на камерите.

Мощност и производителност, които са в крак с живота на всеки 

На работа или вкъщи, благодарение на първия по рода си 4nm процесор на смартфон Galaxy, устройствата от серията Galaxy S22 издържат дори през най-натоварените дни. Процесорът предлага най-модерната AI и ML обработка, осигурявайки ненадмината производителност за всички нужди за стрийминг и ефективност. Нещо повече, анализът на мрежовото поведение рационализира работата на приложенията, като автоматично открива кое приложение използва потребителят и насочва най-много мощност натам – сърфирането в мрежата и навигирането в приложенията никога не са били по-лесни.

Galaxy S22 Ultra – най-мощният телефон от S серия на Samsung досега

За първи път в историята любимият на феновете вграден S Pen се присъединява към устройства от S серия. Това е най-бързият S Pen, който Samsung някога е създавал, стилус с несравнимо високо ниво на реагиране. Със 70% по-ниско забавяне със S Pen може да се пише и рисува по-естествено на просторния екран на S22 Ultra, a приложенията да се използват по нови начини. Със S Pen S22 Ultra се превръща в нещо повече от телефон. Той стъпва върху опита на Note серията, като същевременно разкрива нови възможности потребителите да бъдат креативни и да свършат всичките си задачи. Резултатът е мобилно изживяване, различно от всяко преди.

Зашеметяващи снимки и видеоклипове – денем и нощем

С Galaxy S22 Ultra потребителите могат да заснемат кадри, достойни за публикуване в социалните мрежи, още на мига – при всякакви условия на осветеност. Разширените функции за Nightography са налични за цялото семейство устройства S22. Те позволяват заснемането на ясни видеоклипове както с предната, така и със задната камера, независимо дали видеото се прави през деня или през нощта. S22 Ultra е изграден с 2.4um пикселен сензор – най-големият пикселен сензор на Samsung досега, позволяващ на обективите на камерата да улавят повече светлина и данни, оптимизирайки светлината и детайлите на видеоклиповете. Усъвършенстваният Super Clear Glass обектив на S22 Ultra помага да се правят по-гладки и по-ясни нощни видеоклипове без отблясъци. Автоматичното кадриране на видеото гарантира, че камерата винаги заснема точно този, когото искаш, независимо дали това е един човек или десет.

С възможностите за приближаване, които ще те доближат 100 пъти по-близо до действието или обекта, камерата на Galaxy S22 Ultra е не само най-мощната на Samsung, но е и най-умната. Снабден с нови AI функции в портретен режим, Galaxy S22 Ultra е създаден, за да направи всяка снимка да изглежда професионална. Благодарение на възможностите на интелигентната камера на S22 Ultra устройството достига върхове в „свръхтежката категория“ – така снимките и видеоклиповете винаги са зашеметяващи, независимо от осветлението.

Galaxy S22 и S22+ са оборудвани с най-новата AI технология на Samsung, благодарение на която снимките са на още по-високо ниво. Лесно е да се правят перфектни снимки в портретен режим с новата AI стерео карта за дълбочина – обектите изглеждат по-добре от всякога, като дори и най-малките детайли са отчетливи и ясни благодарение на усъвършенствания AI алгоритъм. Същият е и подходът при домашните любимци: новият портретен режим на Galaxy S22 и S22+ предотвратява козината на домашните любимци да изглежда размазано. Така потребителите винаги получават най-добрия кадър на домашния си любимец.

Разшири света си с първия Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra се отличава с впечатляващ 14,6-инчов Super AMOLED дисплей и честота на опресняване до 120Hz както и с най-тънката рамка досега – 6.3мм, за оптимално съотношение екран-корпус, допринасящо за още по-завладяващо изживяване. Въпреки олекотения си дизайн, таблетът e с подсилен алуминий – 30% по-устойчив срещу надраскване и 40% по-малко податлив на огъване от Galaxy Tab S7. Освен че е снабден с две 12MP предни камери, Galaxy Tab S8 Ultra предоставя на потребителите 4К картина по време на видео разговори. Технологията за автоматично кадриране е друга иновация при видео разговорите, за която допринася отличната колаборация на софтуерно и хардуерно равнище.

Серията Galaxy Tab S8 отговаря на всички очаквания, независимо дали искаш да развиваш артистичния си потенциал, да се потопиш в динамичната графика на истинско гейминг изживяване, или да правиш няколко неща наведнъж. Благодарение на 4nm чип, с който са снабдени таблетите, те предлагат производителност от следващо ниво. Техният процесор е най-бързият използван досега в изработката на Galaxy таблет. Galaxy Tab S8 и Galaxy Tab S8+ осигуряват достатъчно RAM памет, но ако имаш нужда от повече – Galaxy Tab S8 Ultra се предлага с до 16 GB RAM и до 512 GB място за съхранение, като и трите модела предлагат допълнителна памет до 1 TB с microSD карта.

Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ и Galaxy Tab S8 идват с незаменимия S Pen. При Tab S8 Ultra и Tab S8+ той идва с нови оптимизации и с алгоритъм за прогнозиране с цел свръх ниско ниво на забавяне при писане. Това осигурява невероятно изживяване, имитиращо движението на химикалка по лист хартия.

Наличност
Galaxy S22 Ultra се предлага в следните цветове и опции за памет: бордо, мистично черно, мистично бяло и зелено във варианти със 128 GB+8GB на цена от 2,449 лв., 256 GB +12GB на цена от 2,649 лв. и 512 GB +12GB на цена от 2,849 лв.

От 11.03.22 г. стартират официалните продажби на Galaxy S22+ и Galaxy S22+. Galaxy S22 и Galaxy S22+ ще се предлагат в следните цветове и варианти: мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено във варианти със 128 GB и 256 GB с 8 GB RAM.

Galaxy S22+ във вариант 128 GB +8GB се предлага на цена 2,049 лв. и 256GB +8GB на цена от 2,149 лв.

Galaxy S22 във вариант 128 GB +8G се предлага на цена от 1,649 лв. и  256GB +8GB на цена от 1,749 лв.

Galaxy Tab S8 Ultra се предлага в класическо графитено, а Galaxy Tab S8+ и Tab S8 се предлагат в цветовете графитено, сребърно и розово златно, на цени, започващи от 1,459 лв. до 2,549 лв. в зависимост от вида и модела.

Повече информация за серията Galaxy S22 можете да намерите на: https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Повече информация за серията Galaxy Tab S8 можете да намерите на: https://www.samsung.com/bg/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-ultra-wifi-graphite-128gb-sm-x900nzaaeue/

Реклама