Connect with us

Tехнологии

Samsung с две награди на PR Приз

Avatar

Публикувано

на

Samsung PR Priz 2015

И двата проекта, с които Samsung България се включи в тазгодишното издание на престижния фестивал PR Приз бяха отличени от журито с едно първо място и специална награда от конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Церемонията по награждаване се проведе снощи в столичния хотел Радисън Блу Гранд Хотел София.

„Samsung е компания, която със своето ноу-хау, технологии и иновации създава положителна промяна за хората и в крайна сметка прави живота им по-лесен и по-добър. Тези награди са още едно потвърждение, че усилията ни са в правилната посока и че трябва да продължим напред и да даваме най-доброто от себе си като отговорен гражданин на обществото, в което работим и развиваме своята дейност. Тези награди са признание, че успяваме в своите цели, но също и отговорност пред нашите клиенти и потребители и пред цялото общество”, заяви Кристина Щерева, маркетинг мениджър, Samsung България.

Проектът „Непознатото богатство” за дигитализацията на фонда на Националната художествена галерия (НХГ) взе първото място в категория „Зелени комуникации и градска среда”. „Непознатото богатство” е дългосрочен проект на Samsung България, в рамките на който до момента са дигитализирани над 200 картини от фонда на НХГ и е създадено безплатно мобилно приложение „Велики български художници” с всички дигитализирани картини. Основната цел на проекта е да популяризира националното художествено богатство и да подобри инфраструктурата на музея.

Дейността на компанията в сферата на образованието – кампанията Samsung Smart School, бе отличена със специална награда от КРИБ за принос към развитието на дигиталните умения и подкрепата към младите хора за тяхната успешна реализация в ИТ сферата.

И двата проекта са комуникационно осигурени от BBDO Group / Proximity Sofia, които спомагат за тяхната успешна реализация и медийно популяризиране.

В PR Приз 2015 се конкурираха 57 проекта в 14 конкурсни категории.

Advertisement

снимка: PR

Continue Reading
Advertisement