Connect with us

Lifestyle

Samsung устройства и услуги, за които всеки музикален фен трябва да знае

Avatar

Публикувано

на

3

Преди време Дик Кларк, американската радио и телевизионна знаменитост, каза: „Музиката е саундтрака на живота ни“.

И той е прав поради много причини. Музиката има способността да влияе на емоциите ни, да предизвиква силни спомени и е езика, който свързва света, така, както нищо друго. Музиката е нещо, което прави хората човеци и това е така от началото на времето.

Ясно е, че непрекъснато развиващите се съвременни технологии днес ни дават възможност съвсем лесно да интегрираме музиката в живота си, както никога преди. От платформи, които ни свързват с любимия изпълнител, до приложения, които ни позволяват да бъдем самия изпълнител – музиката продължава да се развива, вдъхновявайки се от променящия се свят около нас.

Предвид това, Samsung разработи редица устройства и услуги, за да могат любителите на музика от всички краища на света да разнообразят живота си с много музика, персонализирана към техните плейлисти.

Samsung Milk Music: така смартфонът е още по-добър

Advertisement

Milk Music е услуга за радио стрийминг, създадена от Samsung, която предлага на потребителите със съвместими Samsung устройства достъп до над 200 станции, както и библиотека с 13 милиона песни. Milk Music позволява на музикалните фенове да сърфират в колекцията чрез много добре развит интерактивен тунер само чрез просто движение на пръста.

Другото предимство на услугата е, че потребителите могат да избират между предварително определени жанрови категории, а от друга страна, да разглеждат станциите от избрания жанр. Усъвършенстваните функции позволяват на потребителите да персонализират своите Milk преживявания и да създават свои уникални канали.

За разлика от повечето радио приложения, Samsung Milk Music позволява на слушателите да прескачат до шест песни на час от всяка станция, като липсват досадните процеси на регистрация или инструкции за влизане в профили. Просто изтеглете, отворете и с едно движение на пръста можете да слушате.

Студио на вашия смартфон

Samsung Soundcamp е лесно за използване приложение за звукозаписна система, което позволява на творците да имат достъп до набор от виртуални инструменти, включващи пияно, барабани и китара, за да могат да създават песни. Приложението дава на потребителите и възможност да се свързват и записват, използвайки реални инструменти. От мобилния пулт, артистите могат да композират, редактират и миксират споделени аудио файлове. Samsung Soundcamp практически позволява музиката да достигне до всички – от бийтбоксер-аматьор до професионален пианист – за да отключи тяхната креативност и да им позволи да създават музикални шедьоври.

Advertisement

Soundcamp е наличен безплатно в Samsung GALAXY Apps store с името GALAXY Essentials, както и в Google Play store. До момента потребителите на Galaxy S6 и S6 edge, Note 4, Note Edge и S5, oборудвани с Android 5.0 Lollipop могат да се насладят на приложението Soundcamp.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“493″]1[/media-credit]

Музика за твоите уши

Докато подобни мобилни услуги правят музиката по-достъпна по всяко време и навсякъде, все още има много да се желае от качеството на високоговорителя на смартфоните. Ето защо аудио Bluetooth продуктите от серията Level на Samsung са перфектни устройства, които подобряват музикалните моменти в живота на потребителя.

Едно от Level устройствата предлага отлично качество на звука и набор от функции, които го превръщат в подходящото устройство почти за всеки. Level Box Mini са перфектните слушалки за тези, които обичат парти живота. Компактният безжичен високоговорител предлага плътен звук и удобно приляга в дамска чанта или раница, идеален за пикник, парти или събития край басейна.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“495″]2[/media-credit]

Двата най-нови продукта от серията Level са слушалките Samsung Level On Wireless и Samsung Level Link аудио адаптер, като и двата обещават на потребителите качество на звука, изключителен комфорт и лесна преносимост.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“493″]3[/media-credit]

Стилните слушалки Level On Wireless са налични в различни цветове и са оборудвани с шест вградени микрофона, режим Active Noise Cancellation (ANC) и двуслойна диафрагмена система, които помагат за възпроизвеждането на неповторимо аудио изживяване. Потребителят може да променя траковете, да регулира звука и дори да отговаря на телефонни обаждания само с едно докосване на лесния за използване тъчпад. С 23 часа живот на батерията при едно зареждане, музикалните фенове могат да се наслаждават на музиката цял ден и цяла нощ без да се налага да презареждат.

Continue Reading
Advertisement