Открийте ни и в

Lifestyle

Samsung център за бързи ремонти

Avatar

публикувано

на

Samsung център за бързи ремонти 141

снимка: PR

Samsung е първата високотехнологична компания у нас, която предоставя експресни услуги за ремонт на мобилни устройства. Компанията отвори първия в София Samsung център за бързи ремонти, в който клиентите ще могат да получат сервизни услуги за своите Samsung мобилни устройства за 1 час или в най-кратък срок за случаите, когато ремонтът изисква повече време.

Това е първият Samsung сервизен център в София, като в него могат да се ремонтират основно мобилни устройства на Samsung,като целта е максимален брой клиенти да бъдат обслужвани в рамките на 1 час. Всички ремонти, които налагат подмяна на части, които не са налични в момента, ще се забавят съответно с времето, необходимо за доставката на резервната част, като стремежът на компанията е това да става в рамките на един ден.

„За Samsung като компания основен приоритет е да създава иновации, продукти и услуги, които подобряват живота на хората, базирайки се на това, от което те имат нужда. Имайки предвид, че времето никога не ни достига, а мобилният ни телефон се е превърнал в нещо, без което не можем, ние предоставяме експресна услуга от най-високо качество, която е фокусирана върху мобилните устройства. Надяваме се да сме полезни за всички наши клиенти, които имат нужда от бързо, качествено и надеждно обслужване, и особено за онези, които не могат да си позволят да останат без телефон за повече от час“, заяви Венцислав Иванов, мениджър „Сервизен отдел“, Samsung България.

SAMSUNG CSC

[/media-credit] SAMSUNG CSC

Сервизният център разполага и с т.нар. „Experience” зона – място, в което клиентите могат да разгледат и тестват различни Samsung мобилни устройства, а също и аксесоари, които могат да закупят на място. В Experience зоната клиентите на Центъра могат и да изпият чаша кафе, докато наблюдават на екран как се извършва ремонта на тяхното устройство.Samsung център за бързи ремонти ще приема всякакви мобилни устройства на марката – както гаранционни, така и извън гаранционни, като клиентите няма да дължат допълнително заплащане за експресните услуги.

Партньор на Samsung в извършването на сервизните услуги в новия център е „K и К Сервиз“. За повече информация относно Samsung център за бързи ремонти, моля, посетете: www.samsung.com/bg или се обадете на центъра за обслужване на клиенти на тел. 0800 11 131

Реклама