Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Electronics и Universal Pictures обявиха глобално маркетингово партньорство за Джурасик свят на Amblin Entertainment

Avatar

публикувано

на

Samsung Electronics и Universal Pictures обявиха глобално маркетингово партньорство за Джурасик свят на Amblin Entertainment 140

Samsung Electronics обяви своето глобално маркетингово партньорство с Джурасик свят, дългоочакваното продължение на безпрецедентната поредица на Стивън Спилбърг Джурасик парк. Samsung ще представи ексклузивно съдържание от предстоящото епично екшън-приключение на своите революционни SUHD телевизори в ритейл магазините в САЩ до премиерата на филма на 12 юни. Като част от съвместното партньорство Samsung имаше специално присъствие и на премиерата на Джурасик свят и последващото парти.

„Партньорството с Universal Pictures е уникална възможност да покажем своите иновативни технологии и да създадем интегрирана маркетингова кампания, свързана с един от най-големите филми за годината – заяви Уон Пьо Хонг, президент и главен маркетинг мениджър, Samsung Electronics. – Ексклузивният клип на Джурасик свят, който ще бъде показан на Samsung SUHD телевизорите, ще покаже несравнимо и реалистично качество на картината и спиращи дъха цветове и детайли, карайки зрителите да се чувстват като част от действието.”

Samsung отбеляза премиерата на Джурасик свят, като създаде и видео стена, представяща съдържание от филма на новите SUHD телевизори на компанията, което потопи гостите на червения килим в Джурасик свят чрез впечатляващи цветове и детайли.

„Samsung е част от нашата история – заяви Франк Маршал, продуцент на Джурасик свят. – Нашата идея за филма беше тематичният парк да бъде много истински, затова се постарахме много, за да накараме зрителите да се почувстват като част от цялото изживяване – това добавя много към историята.“

Samsung Innovation Center e посетителският център във филма Джурасик свят, който представя високотехнологични интерактивни експонати, които предоставят поглъщащо изживяване за посетителите на парка. Центърът разполага с много от иновативните дисплеи на Samsung, включително UHD телевизори, където посетителите могат да се срещнат с виртуални динозаври и да научат повече за парка.

Samsung SUHD телевизорите пренасят качеството на картината до изцяло ново ниво, благодарение на новата дисплей технология с енергийно-ефективните нанокристали, които осигуряват несравнима чистота и контраст на картината и са два пъти и половина по-ярки от стандартните телевизори.

Реклама