Connect with us

Tехнологии

Samsung Electronics обогатява дигиталното четене на Панаира на книгата във Франкфурт

Avatar

Публикувано

на

Frankfurt Book Fair4
Frankfurt Book Fair1

снимка: PR

Samsung Electronics участва като партньор в иновациите на Панаира на книгата във Франкфурт, най-голямото търговско изложение за международната издателска индустрия в света. Компанията представя мобилните си устройства и техните възможности за дигитално четене.

На Панаира на книгата във Франкфурт Samsung ще работи със своите партньори, за да подкрепят както издателите, така и потребителите чрез поредица от събития като специализирани панели и експериментални зони. Това включва и Samsung Galaxy студио, където участниците могат да тестват най-новите мобилни устройства на Samsung или следващата стъпка в мобилния начин на живот и култура – Galaxy Tab S, Galaxy Note 4, Gear VR, Gear Circle и специалната серия аудио продукти Level.

„Тъй като книгите продължават да достигат до потребителите в различни електронни форми, ние се стремим да доставим най-модерния и иновативен избор на устройства, които използват нови начини на разказване на истории и поднасяне на съдържание – каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, IT & Mobile дивизията в Samsung Electronics. – В този дух си партнирахме с Панаира на книгата във Франкфурт, където демонстрирахме нашия ангажимент към световната издателската индустрия и стремежът да разширим дигиталното четене като изживяване. Всичко това се вижда в набора ни от водещи в индустрията мобилни продукти начело с най-новите Galaxy Note 4 и Tab S.”

„Издателският бизнес напредва бързо, тъй като потребителите преминават от аналогов начин на четене към цифров – каза Юрген Боос, директор на Панаира на книгата във Франкфурт. – Горди сме, че Samsung е първият наш партньор в иновациите и се радваме да покажем как технологията променя живота на хората и как възприемат съдържанието.”

Samsung започна да се съсредоточава върху дигиталното четене през 2013 г., когато Reading Mode, уникалната функция, която настройва фона на таблета за по-лесно четене, беше въведена чрез Galaxy Note 8.0. По-рано тази година Samsung пусна Kindle за Samsung, услуга за електронни книги, която доставя неповторимо изживяване при четенето на електронни книги на смартфони и таблети Galaxy.

Frankfurt Book Fair3

снимка: PR

Samsung си партнира също с Barnes & Noble в пускането на Galaxy Tab 4 NOOK в Съединените щати. Това е първият по рода си напълно функционален Android таблет, оптимизиран за четене.

„Samsung разбира значението на дигиталното четене, както и предизвикателствата, които стоят пред пазара от гледна точка на устройствата и съдържанието – каза Майкъл П. Хюсбай, главен изпълнителен директор на Barnes & Noble, Inc. – Поставяйки четенето на първо място с Galaxy Tab 4 NOOK, Samsung е отговорил на потребителите по начин, невиждан досега в индустрията на мобилните технологии.

Advertisement

Samsung продължава да разработва иновативни мобилни технологии, за да подобри и усъвършенства изживяването от дигиталното четене. С технологията на компанията за адаптиране на дисплея беше разрешено отдавнашното предизвикателство с отблясъка на екрана, правейки дигиталното четене на открито и при слаба светлина безпроблемно за очите.

През юни 2014 г. Samsung си партнира с Marvel, за да предостави невероятната библиотека от 15 000 дигитални комикса на собствениците на Galaxy Tab S чрез неговото приложение Marvel Unlimited. Двете компании работят заедно, за да разширят съдържанието на Marvel в новите среди с популярно съдържание на Galaxy Tab S и Gear VR.

Frankfurt Book Fair4

снимка: PR

„В Marvel се стремим да създадем едно невероятно изживяване с дигиталното забавление, което удвоява радостта и емоционалната връзка, която потребителите чувстват, когато четат традиционното печатно съдържание – каза Джо Кесада, главен творчески директор на Marvel Entertainment. – Партньорството със Samsung ни помогна да поддържаме това ниво на качество с възможността да доставяме нашите дигитални комикси на иновативни устройства, които не само да пресъздават, но и надхвърлят цветовете и качеството на печатните. Сътрудничим си със Samsung също така, за да снемем нашите креативни разкази от страниците с изключителното съдържание за виртуална реалност и филми, достъпни на техните невероятни мобилни продукти.”

Панаирът на книгата във Франкфурт отворя врати на 8-ми октомври и ще продължи до 12-ти. В допълнение към Samsung Galaxy студиото в зала 3 участниците могат да получат достъп до продуктите на компанията в зоната за обучение и мултимедийната стена на Samsung Galaxy Lounge в зала 3. Членовете от бизнес клуба могат да наемат Galaxy Tab S в бизнес клуба в зала 4.

За допълнителна информация за Панаира на книгата във Франкфурт и дейностите, които демонстрират най-новите мобилни технологии на Samsung, моля, посетете www.buchmesse.de/en/fbf/.

Пълни детайли и снимки на продуктите са достъпни на www.samsungmobilepress.com

Advertisement

Continue Reading
Advertisement