Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Electronics представя късометражен филм, вдъхновен от „Stranger Things“

Avatar

публикувано

на

Samsung Electronics представя късометражен филм, вдъхновен от "Stranger Things" 141

снимка:ПР

В рамките на актуалното си сътрудничество с Netflix, Samsung демонстрира функциите на S22 Ultra в режим Nightography и отбелязва премиерата на четвърти сезон на сериала

Samsung Electronics Co., Ltd. представи днес Make STRANGER Nights Epic, късометражен филм, който използва усъвършенстваните характеристики на камерата на Galaxy S22 Ultra в режим Nightography – своеобразно намигване към популярната поредица на Netflix „Stranger Things“. Видеото е част от партньорството между Samsung и Netflix и вече е достъпно за гледане в социалните канали на Samsung – точно когато четвъртият сезон на Stranger Things излезе в стрийминг платформата.

В късометражния филм темата, вдъхновена от Stranger Things, служи като подходящ фон за демонстриране на възможностите за Nightography функциите на Galaxy S22 Ultra. В четвъртия сезон на Stranger Things нощта отваря портал към един необикновен свят – и в късометражния филм S22 Ultra се използва за пресъздаване на този различен стил и разказване на кинематографична история, демонстрираща как технологията на Galaxy има силата да улови това, което иначе би останало невидимо в тъмното.

Да трансформираме нощта в епичен момент

В Make STRANGER Nights Epic младо момиче поставя своя Samsung Galaxy S22 Ultra в задния си джоб, докато кара колелото си към къщата на приятел, където ще има импровизирано парти за гледане на Stranger Things 4. Докато кара колело, камерата ѝ случайно се включва, заснемайки видео кадри от това, което се крие зад нея в света, наречен The Upside Down. Всички вертикални кадри са заснети със Samsung Galaxy S22 Ultra.

Краткият филм се възползва максимално от мощните функции на камерата на Galaxy S22 Ultra в режим Nightography – 108MP основна камера и масивен 2,4um пикселен сензор, захранван от усъвършенстван изкуствен интелект (AI), който му позволява да улавя повече светлина и данни за по-ярки, по-ясни видеозаписи, ден и нощ.

Създаване на галактика от необикновенно Galaxy съдържание

Samsung и Netflix имат дългогодишно партньорство и са си сътрудничили в специални кампании, включващи няколко от най-популярните сериали на стрийминг платформата. През януари те стартираха интегрирана кампания с цел стартирането на втория сезон на „Емили в Париж“. Част от нея бе да „пренапишат сценария“ и потребителите да станат главни герои в своя собствен филмов постер чрез Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung и Netflix се обединиха, за да създадат късометражен филм ала Bridgerton за старта на серията Galaxy S22 за премиерата Unpacked през февруари. В триминутния скеч героите, които играят разработчици на иновативни продукти, се опитват да привлекат вниманието на кралицата на Bridgerton – Шарлот. Изобретателят Лорд Тристар успява, когато демонстрира своето визионерско творение – масивни неокласически картини на Galaxy S22 Ultra, които ще бъдат готови след 209 години.

Samsung и Netflix ще продължат да работят заедно, за да създават завладяващо висококачествено съдържание, което хората обичат.

След пускането на Stranger Things 4 през май (част първа), дебютът на Samsung с Make STRANGER Nights Epic идва ден след като Netflix пусна официалния трейлър за част втора, която ще излезе на 1 юли. За да гледате късометражния филм на Samsung и Netflix, Make STRANGER Nights Epic кликнете тук:

Реклама