Connect with us

Lifestyle

Samsung Galaxy A71 и A51 в новия Haze Crush Silver вече в България

Avatar

Публикувано

на

Samsung Galaxy A71 и A51 в новия нюанс на сребристо Haze Crush Silver вече са налични в България. Galaxy A71 и Galaxy А51 съчетават иновативни технологии като издръжлива батерия, интелигентна камера впечатляващ Инфинити-О дисплей и модерен дизайн. Новият десен прави устройствата от Galaxy A серията още по-атрактивни, особено за онези потребители, които освен да се възползват от високите технологии, обичат да се отличават с цвета, който избират. Galaxy A71 и A51 в сребристо Haze Crush Silver идват в разгара на лятото и са перфектният аксесоар, независимо дали сте на почивка с приятели или сте на делова среща с колеги и партньори.

Разнообразяването на палитрата от цветове при Galaxy A серията е поредната стъпка в политиката на Samsung да предлага на потребителите нови изживявания. Преди по-малко от месец Galaxy A71 и A51 получиха обновление на софтуера, благодарение на което собствениците на тези устройства могат да се насладят на функции на камерата, налични в серията от най-висок клас – Galaxy S20: Single Take режим за серийно заснемане и възможност за избор на най-добрите кадри, Night Hyperlapse технология за снимки с продължителна експозиция, Super Steady Video за супер стабилизация и в най-динамичните ситуации. С ултра широкоъгълната камера и предвиждащ софтуер се наслаждаваш на плавно видеозаснемане. А за да са кадрите още по-уникални, получаваш и  функции за персонализацията на снимките си с Custom Filter.

С четири впечатляващи за класа си камери, Galaxy A71 и Galaxy 51 са създадени да запечатват моментите от живота, които са от най-голямо значение. С основна, ултраширока, макро и камера за дълбочина на изображението в съчетание с интелигентни функции, Galaxy A71 и Galaxy A51 позволяват да уловите почти всичко в изключителен детайл и впечатляващ мащаб. Основната камера прави впечатляващи изображения с 64-мегапикселовата камера в Galaxy A71 и 48-мегапикселовата камера в Galaxy A51. Създадена за чисти и ярки кадри, тази камера ще ти позволи да запечаташ най-добрата възможна снимка – сутрин или вечер. Ултрашироката камера има 123 o зрително поле на лещата, осигурявайки ти периферна визия подобна на човешкото око и ако ситуацията го налага – интелигентната функция Wide Shot разпознава кадъра и автоматично превключва на този режим. Макро камерата доставя изображения с кристален фокус и детайлност, а камерата за дълбочина помага обектите в кадър да изпъкнат с помощта на Live Focus ефекти.

Galaxy A71 разполага със Super AMOLED Plus дисплей, а Galaxy A51 – със Super AMOLED. С големина на диагонала съответно 6,7 и 6,5 инча, екранът осигурява просторно и завладяващо изживяване – забравете за света наоколо и се насладете на любимия си сериал или игра на един от най-големите мобилни дисплеи на Samsung досега.

Останете свързани за по-дълго

Advertisement

Galaxy A71 и Galaxy A51 идват с големи батерии – съответно 4,500 mAh и 4000 mAh – за да можеш необезпокоявано да използваш телефона си през деня. С възможност за 25W бързо зареждане при А71 и 15W бързо зареждане при А51, няма да се налага да бъдеш без смартфона си за дълго, когато се наложи да получи заряд.

Galaxy A71 и Galaxy A51 са налични в търговската мрежа в България. Galaxy A71 идва в цветове черен, син и новото сребристо Haze Crush Silver на цена от 819 лв. Galaxy А51 е достъпен в черен, син и новото сребристо Haze Crush Silver на цена от 649 лв.

За повече информация относно Galaxy A71 и Galaxy A51 посетете: https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a-series/

Continue Reading
Advertisement