Connect with us

Tехнологии

Samsung Galaxy S6 и S6 Galaxy edge завладяват модните издания

Avatar

Публикувано

на

5

След глобалното представяне на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge на Световния мобилен конгрес (WMC) в Барселона, Samsung проведе и няколко модни събития в Париж, Сеул, Дубай и Москва, за да представи новите Samsung Galaxy устройства – най-горещите аксесоари на сезона – пред водещи медии и лидери на мнение в сферата на модата и дизайна.

Първото ексклузивно модно събитие се проведе по време на Седмица на модата в Париж, в хотел Four Seasons Hotel George V на 6 март 2015 г.

Да вкусиш нощта с Galaxy S6, Париж

1

Модните експерти посрещнаха с ентусиазъм новите Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge като имаха възможност да снимат и лично да тестват устройствата.

Те не само оцениха красивия външен дизайн с динамични извивки, но и цялостното потребителско изживяване и други подобрени характеристики като например функциите на камерата.

„Мисля, че начинът, по който видяхме да се съчетават музиката и модата – и изкуството и модата, разбира се – винаги е бил част от този свят. Днес обаче, в момента в който прожекторите се насочат към шоуто на подиума, всеки изважда телефона си, за да заснеме най-добрата снимка, която е подходяща за Instagram или за tweet. Най-страхотното нещо в тези телефони е невероятната камера, както и истински красивия дизайн. Така че тези от нас, за които стила е важен и които са на телефона през цялото време, с новия S6 дори не се налага да го прибираш в чантата – дизайнът му е изключително красив“, заяви Брад Горески, (стилист) един от водещите на събитието.

„Не става дума за истински моден аксесоар, тъй като е прекалено функционален, но все повече хора започват да се интересуват от естетическия вид на нещата и начина, по който ги усещат. Samsung Galaxy S6 е телефон, който изглежда наистина добре и ме кара да се чувствам добре“ – Сузи Лау (блогър), стилист.

Подобрената функция на камерата, благодарение на която „никога не пропускаш моден момент“, заснемайки красиви и ярки снимки, несъмнено отговори на очакванията на модните издания и представителите на модната гилдия.

Второто ексклузивно модно събитие – “Galaxy S6 First Look” – се състоя на 24 март 2015 г. по време на Седмица на модата в Сеул, в Dongdaemun Design Plaza.

Advertisement

4

На подиума в Сеул

„Устройството е много мощно и кореспондира с имиджа на нашия бранд: модерен бизнесмен, сега с неговия най-стилен аксесоар: Galaxy S6”.

– Дизайнер, HEICH ES HEICH

„Galaxy S6 наистина е различен. Неговите дълбоки и наситени цветове превръщат нормалните кейсове за телефони в отживелица. Galaxy S6 сам по себе си е аксесоар“.

– Дизайнер, pushBUTTON

3

В същия ден Samsung проведе още едно събитие – в Armani Hotel в Дубай. Повече от 200 медии, представители и експерти от модните среди присъстваха, за да се насладят на модното шоу и да се докоснат отблизо до новите Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge.

2Финалното модно събитие на Samsung се състоя в Москва. Повече от 100 медии и  представители на модните среди бяха поканени в Гостиный двор – един от най-красивите архитектурни паметници в Москва, по време на Седмица на модата в Москва, на 25 март 2015 г.

Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge бяха представени на подиума, подобно на представянето им на събитията в Париж и Дубай.

„Новият дизайн на Samsung e нещо, което може наистина да се превърне в модна тенденция за it момичетата. По тази тема, мисля, че за нас ще представлява интерес да подкрепим Samsung – той е толкова красив!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement