Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Galaxy S6 Edge+ дебютира в магазините на Мтел

публикувано

на

Samsung Galaxy S6 Edge+ дебютира в магазините на Мтел 137

В края на тази седмица Мтел ще предложи на клиентите си един от най-дългоочакваните смартфони на Samsung – новия Galaxy S6 Edge+. Дизайнерското устройство се продава в златно и черно, а цената му е 50 лева на месец с тарифния план Мтел Безкрай 50.

Новият смартфон разполага с 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED двойно извит екран, който предоставя още по-добро мултимедийно изживяване от своя предшественик. Освен с фината си изработка, Samsung Galaxy S6 Edge+ впечатлява и с още по-усъвършенствани технологични характеристики. Иновативното устройство притежава 5-мегапискелова предна и 16-мегапикселова задна камера с висока резолюция, както и F1.9 бленда, което позволява заснемането на кристални образи.

Edge+ идва и с повече памет – 4GB RAM. Така телефонът предлага най-голяма мощ по отношение на капацитет и процесор на пазара, осигурявайки на потребителите лесен мултитаскинг, за да следят пощата си, по-бързо да публикуват в социалните мрежи и да се наслаждават на по-тежки игри без забавяне.

От Samsung са подобрили и възможностите за създаване на видео. Сега потребителите могат да разчитат на по-добра дигитална стабилизация на изображението на предната и задната камера, а също така и на много повече възможности за редактиране на видеата.

Новият смартфон се зарежда до 1,5 пъти по-бързо в сравнение с други подобни модели, а неговата 64-битова архитектура и усъвършенстваният графичен процесор позволяват на притежателя му да се наслади на пълна мощност при намалена консумация на енергия. Сканирането на пръстови отпечатъци, защитата на картата и уникалната система Knox гарантират сигурната и комфортна употреба на Samsung Galaxy S6 Edge+.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”1024″]Noviyat smartfon be predstaven s vpechatlyavashto modno revyu[/media-credit] 

Реклама