Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Gear S2: по-добър с всяко завъртане

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

С представянето на Galaxy Gear през 2013г. Samsung положи основите на пазара за носими устройства, чиято популярност след това заля целия свят. Имайки предвид прогнозата, че до 2020г. ще бъдат произведени около 169 милиона носими устройства, от първия Galaxy Gearнасам Samsung постоянно разширява своето портфолио, за да посрещне най-новите очаквания на потребителите, нарастващото търсене и продуктова иновация.

Новият Gear S2 е отражение на ангажимента на компанията към непрекъсната иновация като лидер в този бързо развиващ се пазарен сегмент. Устройството съчетава в едно лесно и интуитивно използване, стилен и компактен дизайн заедно с по-добре интегрирани функции.

Силата на кръга

Може би най-открояващата се характеристика на Gear S2 е неговият привлекателен дизайн. Gear S2 е наличен в две версии и техният дизайн обхваща всичко, което силата на формата носи със себе си – съвършена и винаги актуална във времето.

Първокласната елегантна визия на Gear S2 Classic и уникалният модерен дизайн на Gear S2 се отличават с изисканост както по отношение на целия дизайн, така и на дисплея. Естествени материали като метал, кожа и стъкло добавят допълнителен стил към общата визия на устройствата, докато компактният им размер позволява естествено да паснат на китката също като аналогов часовник.

Интуитивният интерфейс на Gear S2 е също толкова впечатляващ, както и естетичният му вид. Интерфейсът се навигира с помощта на въртяща се рамка и странични бутони, които осигуряват на потребителя бърз и удобен достъп до набор от предварително интегрирани приложения и функции. Неговите функции за навигация са лесни за използване, удобни и предлагащи лесен интерфейс, което определено го отличава от други подобни устройства на пазара.

Контрол от китката

В допълнение на своя универсален кръгъл дизайн и интерфейс Gear S2 e оптимизиран за лесна всекидневна употреба, благодарение на своята подобрена технология за носими устройства.

Функциите за комуникация на Gear S2 позволяват на потребителите да бъдат винаги свързани,както никога досега, чрез различни нотификации: могат да проверяват пощата си, да преглеждат календара и да изпращат съобщения, ползвайки с предварително зададени модели, добавяне на глас, емотикони и клавиатура. Всичко това заедно с 3G свързаност и e-SIM карта – за първи път за носимо устройство – е възможно направо от китката на потребителя.

Благодарение на бързите и удобни функции на устройството, потребителите ще имат повече време да се фокусират върху по-важни неща като например върху здраве и фитнес. Gear S2 е проектиран с оглед на това и включва редица сензори и подобрени проследяващи функции за наблюдение на активностите през целия ден, което се визуализира на екрана. И в момент, когато е по-трудно от всякога да се придържате към фитнес плана си, Gear S2 работи като личен треньор (без големите месечни такси) чрез изпращане на мотивиращи съобщения, когато потребителите са били неактивни за определен период от време, както и похвала, когато разпознае, че потребителите са се упражнявали.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]6_Main_1[/media-credit]

С вградената NFC технология на Gear S2 портфейла спокойно може да остане вкъщи, тъй като потребителите имат възможността да обработват плащания с едно натискане на NFC четеца. Освен това, Samsung работи с редица партньори в различни сектори на икономиката, за да разшири употребата наносимите устройства – от смарт ключове за автомобил до ключове за хотелска стая и дистанционни управления.

Тези иновативни свързани функции се захранват от батерия, която издържа два до три дни, поддържайки потребителите постоянно свързани, без да се притесняват за следващото зареждане.

Открито сътрудничество за максимално персонализиране

Въпреки че е по-малък от смартфон, Gear S2 предлага същия голям достъп до любимите приложения и чрез сътрудничество с разработчици и партньори, много от тях са оптимизирани за устройства с кръгъл дизайн. Това улеснява потребителите да проверяват спортни резултати да видят прогнозата за времето сутрин, да намерят близки ресторанти или да проверят какво се случва в техните социални кръгове.

По същия начин набор от функции за настройка и персонализация като Design It Yourself, дават възможност на потребителите да адаптират устройството към собствените си предпочитания, така че в най-голяма степен да отговаря на тяхното настроение и уникален стил.

Gear S2, най-прогресивната иновация на Samsung при носимите устройства до момента, по-най добър начин представя силата на кръга чрез своя интуитивен интерфейс и подобрени характеристики, които позволяват още по-голяма персонализация.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

Genesis пуска три нови нископрофилни механични клавиатури

MIKA

публикувано

на

от

Thor 400, снимка: ПР

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своите нови модели клавиатури за гейминг – Thor 380, Thor 400 и Thor 401. И трите модела се отличават с функционалност, ефективност и издръжливост, като основната разлика между тях е в типа суичове, заложени от производителя.

Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели. Те се характеризират с отчетлива обратна връзка с тактилно усещане при натиск и звучен клик. Genesis Thor 400 RGB от своя страна е оборудвана с червени Kailh суичове и е предназначена за онези геймъри, които предпочитат линейни превключватели. Тези, които търсят клавиатура с добра обратна връзка без ясно доловим звук при клик, могат да се спрат на Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е около 45 g.

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията “Double Injection”, така че символите да издържат на изпитанието на времето. а наличният N-key rollover механизъм се справя безпроблемно със ситуации, когато са натиснати множество бутони наведнъж. Потребителите могат да избират между 13 светлинни режима, включително PRISMO ефект.

Genesis Thor 400 RGB, 401 RGB и 380 RGB включват софтуер за промяна на настройките, а предпочитанията се запазват във вградената памет. Всички модели са оборудвани с функционални датчици, набор от клавиши за управление на мултимедия и функция за блокиране на клавиша на Windows. Включената опора за китка подобрява комфорта по време на игра, а сгъваемите крачета позволяват на потребителите да променят ъгъла на позицията.

Новите клавиатури на Genesis ще бъдат достъпни от второто тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката PolyComp. Според информация от производителя  очакваните крайни цени ще са около 130 лв. за Thor 380 RGB и около 150 лв. за моделите Thor 400 RGB и 401 RGB.

Продължете понататък

Lifestyle

Мобилното приложение Lidl Plus вече е налично в HUAWEI AppGallery

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече е налично и в Huawei AppGallery – един от трите най-големи магазина за приложения в световен мащаб. Притежателите на смартфони могат да го свалят напълно безплатно от Huawei AppGallery.

Lidl Plus стартира в България през октомври 2020 г. и още от първата седмица то стана най-сваляното за страната в App Store и Google Play.

„Приложението Lidl Plus се утвърди като едно от най-популярните и ползвани в България. За екипа на Huawei AppGallery най-важното е да предоставяме първокласно изживяване на нашите потребители и за целта не спираме да обогатяваме портфолиото си с топ локални и глобални приложения. Щастливи сме да приветстваме Lidl Plus в Huawei AppGallery”, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. Там потребителите могат да открият разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др.

„Lidl Plus e още една допълнителна възможност за нашите клиенти да получат разнообразни промоционални оферти и да планират по-лесно семейния си бюджет. Затова се радваме, че все повече хора ще могат да се възползват от предимствата на приложението. IT екипът ни положи много усилия, за да може всички потребители на смартфони Huawei да имат достъп до Lidl Plus, което вече е факт“, сподели Нели Месерджиева, ръководител “Акционен мениджмънт” в Лидл България.

Преди месец Lidl Plus стартира и партньорска програма, благодарение на която потребителите могат да се възползват от допълнителни отстъпки и преференциални оферти и при подбрани партньори. Първите компании, които се включиха в партньорската програма на Lidl Plus, са OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Повече информация за актуалните отстъпки и предложения на Lidl Plus, можете да откриете в самото приложение или на: www.lidlplus.bg

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 106 магазина в 49 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Продължете понататък

Горещо