Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Gear S2 – твоят личен асистент 24/7

MIKA

публикувано

на

Най-новото устройство на Samsung Gear S2 бе представено вчера и на българските медии, демонстрирайки неповторим стил и функционалност със своята въртяща се рамка и революционен интерфейс. Продуктът ще е наличен и на българския пазар през месец ноември.

Благодарение на бързите и удобни функции на устройството, както и на множеството вградени сензори, Gear S2 се превръща в идеален личен асистент за всеки, който иска да отделя повече внимание на здравословното си състояние и своята фитнес форма. Неговите възможности в тази сфера непрекъснато се разширяват благодарение на широката партньорска мрежа от компании, които непрекъснато създават нови приложения със здравна насоченост, благодарение, на които всеки потребител може да поддържа своята форма, да следва определена диета, да следи някои от основните си физически показатели, по начин който най-добре отговаря на собствените му потребности.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”1024″]Gear S2_1[/media-credit]

„За мен като човек, който се занимава професионално с фитнес, Gear S2 e изключително полезно устройство. Ползвам го от няколко дни и за това време той се превърна в безценен помощник. Много ми допада възможността да го адаптирам спрямо моята лична програма, цели и активности, свързани с ежедневната ми подготовка. Смятам, че за човек с активен начин на живот, за който добрата форма и здравословният живот са важни, подобно устройство може да бъде незаменим аксесоар“, заяви фитнес инструкторът Мартин Гаджев, който представи пред медиите многобройните възможности на Gear S2 за поддържане на добра физическа форма.

Уникалната въртяща се рамка на Gear S2 и кръглия дисплей, направи партньорите на Samsung нетърпеливи да създават нови приложения за смарт часовника. Новата форма обаче означава, че всички приложения трябва да бъдат адаптирани и поради това Samsung предостави всички необходими ресурси на своите партньори. Оказа се, че всъщност адаптирането на приложения за въртящата се рамка е доста по-лесно и интуитивно, отколкото за много от сензорните екрани на другите носими устройства на пазара. С новия интерфейс създаването на съобщения и получаването на известия също е много по-лесно.

Друго нещо, което прави Gear S2 толкова специален, са дизайните за дисплея, които Samsung предоставя на своите партньори за всяко приложение за устройството. Тези визии дават важна информация, спрямо нуждите на потребителя – можете да следите всички ъпдейти в Twitter, да проверите борсовите индекси на Bloomberg или последните спортни резултати на ESPN.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”800″]Gear S2_LaunchBulgaria_MonioMonev_Samsung[/media-credit]

Сред стотиците приложения за Gear S2, освен фокусираните върху здравословния живот и спортната форма, има още много полезни и интересни приложения, които помагат на потребителя да използва възможностите на технологиите, за да направят живота си по-лесен и забавен. Ето и някои от нaй-популярните приложения, които можете да ползвате със своя Gear S2:

 

Nike+ Running

С Nike + Running  можете да следите своя джогинг режим, включително изминато разстояние, направени крачки, време и т.н. Nike + Running  помага да се организирате и Ви мотивира да постигнете поставените си фитнес цели и да водите по-здравословен начин на живот.

 

Twitter Trends

Twitter  пренася върху Вашето носимо устройство всички нови теми, забавни туити и разговори, както и най-горещите новини от целия свят.

 

Line

Line e много популярно безплатно приложение за съобщения, което е налично и за Gear S2. Освен че се използва лесно и бързо, Line предоставя богат избор от забавни дизайни с рисувани герои за тема на дисплея.

 

Yelp for Gear

Като носимо устройство  Gear S2 e подходящ за хора с динамичен начин на живот, които често са в движение. Yelp е едно от най-популярните приложения за хора в движение, което оценява почти всичко в света, което се намира около Вас в момента, като ресторанти, кафета, магазини, полети и др.

 

SmartThings

SmartThings  е приложение, което превръща дома Ви в IoT Smart Home, като Ви помага да проверявате дома си, независимо къде се намирате. Затворена ли е вратата? Включено ли е осветлението? Готов ли е домът Ви да се приберете – можете да заложите предварителни настройки според вашите предпочитания. SmartThings приложението може да направи всичко това и още много.

 

Всички тези приложения са само малка част от многобройните възможности на Gear S2, както и само началото. Предстоят много нови приложения, чиято основна цел е да помагат на хората и да отговарят по най-добрия начин на техните нужди и очаквания.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

MIKA

публикувано

на

от

България е една от първите държави в Европа, в които дизайнът на AppGallery, собственият магазин за приложения на компанията, предлага изцяло нов начин на откриване и ползване на хиляди приложения и игри. Новият дизайн на AppGallery усъвършенства интуитивността при търсене, видимостта на ключово съдържание, включително локално такова, улеснява навигацията в галерията и е предпоставка за още по-ползотворно сътрудничество на Huawei с локалните доставчици на приложения.

Развитието на дизайна на AppGallery отразява успеха на самата екосистема от приложения, достъпна през собствения магазин на Huawei с потребителска база, вече надхвърляща 500 милиона активни потребители месечно. Новият дизайн подчертава всички приложения и игри с по-големи и дръзки елементи по време на цялото потребителско изживяване.

Свеж дизайн при търсене

С изцяло новия интерфейс на AppGallery, Huawei се фокусира върху интерактивно търсене, което позволява приложенията да се показват с поразителни визуални ефекти и допълнително дигитално съдържание, в по-малко стъпки. Този подход е в полза на по-доброто комуникиране и промотиране на повече приложения от разработчиците, като те са по-бързо и лесно откриваеми от потенциалната си аудитория.

Например, в раздел „ Препоръчани“ приложенията са подредени под формата на карти. Това означава, че потребителите не само виждат селекция от приложения и игри, ръчно подбрана от екипа на AppGallery, но могат да получат и подходящо свързано съдържание, включително статии, експертни ръководства и отзиви. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни, подобрявайки потребителското преживяване. Потребителите ще могат да превъртат отгоре надолу като ще и от нови към по-стари публикации.

В новия интерфейс точно под раздела “Препоръчани” се намират разделите „Кампании“ и „Подаръци“, едни от най-популярните секции сред активните потребители. Разделът “Кампании” предлага промоции, включително лотарии, кешбек оферти и предизвикателства, за спечелване на награди. Повечето от предложенията са локализирани, което води до по-високо ниво на взаимодействие с потребителите. Разделът “Подаръци” позволява на потребителите да спечелят подаръци от разработчиците на приложения в замяна на изтегляне или регистрация в техните приложения. Това може да включва безплатни премиум услуги за определен период или допълнителни кредити, които да се използват в игри и са чудесен механизъм за разработчиците, с който да стимулират потребителите да правят нови търсения в AppGallery.

„Приложения“ и „Игри” вече могат да бъдат разгледани в два ексклузивни раздела, които предлагат на потребителите по-разширено и фокусирано търсене. Освежени са и самите страници на приложенията с цел улесняване на потребителите при откриване на отзиви и оценки.

Изобилие от дигитално съдържание

“AppGallery се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден и ние искаме нашите потребители да се възползват от това растящо богатство от съдържание“, споделя Лонгруи Циу, мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. „Обновеният дизайн на AppGallery позволява на потребителите ни лесно да разглеждат подбраното специално за тях съдържание и да откриват неочаквани изкушения“

Основен фокус на Huawei е да предоставя приложения с локално значение за потребителите, поради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде давано предимство на местните тенденции и нужди. Редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за редакционно съдържание с ценни идеи, съвети и специални селекции на скрити съкровища.

AppGallery предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително игри, социални медии, образование, фото&видео, храна&напитки, транспорт&билети, пазаруване и други. Сред премиум предложения на AppGallery са приложението за съобщения и обаждания Viber, приложението за градска мобилност Moovit, европейската услуга за онлайн обучение, базирана на игри, Kahoot!, и много други. На локално ниво вече успешно са интегрирани приложения на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, “Теленор”, A1 и VIVACOM, включително техните дигитални портфейли A1 Wallet и Pay by VIVACOM, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и още много.

Новата версия на AppGallery стартира в Европа на 15 Януари в избрани държави, сред които е и България.

Продължете понататък

Tехнологии

Всички смартфони Nokia са с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на VIVACOM

MIKA

публикувано

на

от

Клиентите, закупили устройството в комбинация с план Smart L+, получават по 10 000 МВ месечно до края на договора

От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специална онлайн промоция с отстъпка до 100 лв. на всички смартфони Nokia. Промоционалната цена на устройствата е валидна при закупуване в брой или на лизинг в комбинация с план Smart L+. Всички потребители, възползвали се от офертата до 31 януари, ще разполагат с по 10 000 МВ трафик месечно до края на договора. В промоцията са включени всички смартфони Nokia и клиентите могат да избират между устройства с различна цена и характеристики спрямо нуждите си.

С отстъпка може да бъде закупен най-новият модел на марката в търговската мрежа на VIVACOM – Nokia 5.4. Той предлага 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения, четворна основна камера и адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане. Смартфонът поддържа кинематографичен видеозапис и има фабрично поставен протектор върху дисплея.

С намаление до 100 лв. се предлагат и актуалните модели Nokia 2.4 и Nokia 3.4. Те съчетават стилен дизайн с функционалност и отлични работни характеристики. Nokia 3.4 е оборудвана с 6.39-инчов HD+ дисплей, тройната задна камера с изкуствен интелект и 8 МР селфи камера. Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн.

Страхотен избор е и Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство, със съотношение на екрана 20:9. Моделът предлага двойна основна камера и разполага с голяма батерия с капацитет 4 500 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. И трите устройства ще получат гарантирана актуализация към Android 11, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Промоционалните условия са валидни до 31 януари 2021 г. в онлайн магазина на VIVACOM.

Продължете понататък

Горещо