Connect with us

Tехнологии

Samsung JS9500 – най-високия клас SUHD телевизори на Samsung

Avatar

Публикувано

на

Впечатляващият Samsung JS9500 e флагман серията в най-новата гама SUHD телевизори на Samsung и всъщност представя най-високият клас продукти на компанията. Samsung JS9500 предлага модели в няколко размера – 65, 78 и 88 инча и като истински флагман притежава всички най-върхови технологии, които компанията може да предложи към момента.

Сензационна картина

Когато стане дума за качество на картината на един телевизор, не става въпрос само за дисплея. При SUHD Samsung изграждат всичко – както хардуер, така и софтуер – което е необходимо, за да може потребителят да се наслади на качество на картината, каквото никога преди не е имал.

Ексклузивната нанокристална технология на Samsung предоставя по-широк спектър и по-прецизни цветове, който правят картината толкова реалистична, сякаш гледаш през прозореца. Благодарение на технологията Peak Illuminator Pro яркостта надминава всички телевизионни екрани до момента и вече дори най-светлите сцени са поразително ясни. Също толкова впечатляващ е и невероятният контраст, 10 пъти по-силен при JS9500, който позволява да се види съвсем ясно дори черна котка, която пресича тъмна улица през нощта.

И всичко това е в невероятната UHD резолюция, която е 4 пъти по-детайлна, отколкото при стандартните FHD телевизори, внасяйки още повече яснота и детайл за наистина сензационно качество на картината.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“alignleft“ width=“299″][/media-credit]

Свободно и лесно взаимодействие

Samsung JS9500, както и всички смарт телевизори на марката за 2015 г. са с платформата Tizen, която осигурява лесно взаимодействие с подобрена съвместимост и възможности за мултитаскинг, които ще допринесат и добавят допълнителна стойност към всяко ежедневие и начин на живот. Смарт екосистемата покрива всичко, от което се нуждаете, предоставяйки лесно взаимодействие, просто и интуитивно използване и широко многообразие от персонализирано съдържание.

С помощта на функцията Quick Connect Samsung SUHD телевизорът автоматично намира Вашето мобилно устройство чрез Wi-Fi Direct. На екрана на телефона се появява една иконка, която просто трябва да натиснете, ако искате да свържете двете устройства. Вече не се налага да инсталирате специални приложения или да правите множество настройки. Лесно можете да настроите своите аларми през телефона, както обикновено правите и вече телевизорът да Ви събужда с прогноза за времето или програмата Ви за деня. Функцията се нарича Briefing for the Day и е достъпна чрез Quick Connect.

Вече съвсем лесно можете да избирате съдържание от мобилното устройство и да го гледате на телевизора или обратно; можете да използвате мобилния си телефон като дистанционно за телевизора, както и много скоро да прехвърлите своите мобилни приложения от телефона на телевизора.

И въпреки, че говорим за най-съвременни и модерни технологии, използването на новия Samsung JS9500 e лесно и интуитивно. Samsung Smart Hub e в долната част на екрана като лентата с менюто показва съдържанието, което предпочитате – това, което гледате най-често, както и съдържание, препоръчано от Вашия телевизор.

Advertisement

Благодарение на Tizen платформата и мощният осемядрен процесор всичко се случва по-лесно и по-бързо. Мултитаскингът Ви позволява да гледате два ТВ канала едновременно или пък, докато гледате телевизия, едновременно да ползвате и любимото си приложение или да сърфирате в интернет. Възможностите са безкрайни, остава само да изберете.

Стилен извит дизайн

Елегантната рамка на Samsung JS9500 e от метал и е леко скосена, което придава допълнителна дълбочина на телевизионния екран, а стилната Y-образна стойка е тънка и изтеглена назад, така че нищо да не възпрепятства пълноценното възприемане на съдържанието от екрана.

UHD екранът на JS9500 е извит под подходящия ъгъл за осигуряване на най-доброто разстояние за гледане във всекидневната ви. Curved екранът Ви вкарва в центъра на действието, обгръща сетивата Ви и създава усещане за пълно потапяне. Благодарение на стилния извит дизайн можете да се насладите на зрително изживяване, което е по-широко, с по-голяма дълбочина и повече удобство.

За повече информация, моля посетете линка тук

Advertisement
Continue Reading
Advertisement