Connect with us

Tехнологии

Samsung JU7500 UHD ТВ разкрива изцяло нов свят при гледането на телевизия

Avatar

Публикувано

на

JU7500EU 001 Front Black small

Samsung JU7500 UHD е впечатляващ представител на Samsung Curved телевизорите, който благодарение на своята 4К резолюция и удивителни функции предоставя изключителни цветове и невероятна дълбочина на картината, така че да отговори и на най-високите изисквания на потребителите.

Телевизионно изживяване, което обгръща сетивата

Всичко, което гледате на Samsung JU7500 UHD е изключително реалистично и поглъщащо, благодарение на най-съвременния извит екран. Извивката е изчислена така, че да следва извивката на окото и да предоставя най-широкото зрително поле. Независимо в коя част на стаята сте, ъгълът на гледане винаги е подходящ, а извивката осигурява еднакво и балансирано виждане във всички зони на екрана.

Реалистична картина с богати и естествени цветове

Високата разделителна способност на Samsung UHD телевизорите предоставя детайлност и прецизност, каквато не сте виждали преди. Картината е зашеметяващо реалистична, с изключително усещане за дълбочина и контраст, благодарение на функцията Auto Depth Enhancer. Цветовата гама е още по-богата, с наситени и естествени цветове, по-близки до тези в природата, отколкото сте виждали когато и да било. Специалната технология на Samsung за оптимизиране на цветовете PurColour увеличава 7 пъти точките за регулиране на цвета, така че в крайна сметка телевизорът предоставя картина с още по-богати и прецизни цветове и нюанси.

Advertisement

Благодарение на технологията UHD Upscaling Samsung JU7500 UHD има способността да „адаптира“ съдържанието, ако то е с по-ниско качество, например Full HD, HD или дори SD –   детайлите са подсилени около 40%, така че потребителят винаги може да се наслади на изображение с близо до истинско  UHD качество. Така, независимо дали на екрана върви предпочитаното телевизионно предаване или последния клип на любим музикален изпълнител, качеството и яснотата на картината се доближават максимално до това на свръхвисока разделителна способност.

Истинско смарт изживяване, създадено за Вашия стил на живот

Още от първоначалното включване, до споделянето, свалянето на приложения, сърфирането в интернет – всичко в Samsung Smart JU7500 UHD телевизора превръща живота в още по-смарт, по-удобен и забавен. С новия телевизор потребителят може да получи събуждане сутрин, адаптирано към неговата ежедневна програма и стил на живот. Всичко става благодарение на лесното свързване на телевизора с личния смартфон – нужно е само едно натискане на съобщение, което се появява на екрана на телефона и то само първия път, когато се свързват двете устройства.

Новият Samsung Smart Hub e още по-лесен за използване и предоставя директен поглед към желаното съдържание или услуги. Телевизионното изживяване е по-пълноценно, а благодарение на 4-ядрения процесор е и значително по-бързо отколкото при други телевизори. Превключването между един или друг вид съдържание става само с едно натискане, а освен това телевизорът запомня какво гледате, за да може да осигури бързо възпроизвеждане и да препоръча подбрано ново съдържание.

JU7500 UHD пристига оборудван с One Connect Mini – просто и елегантно решение на всички кабели. One Connect Mini осигурява четири порта HDMI 2.0 с вместимост за HDCP 2.2, три входа за USB 2.0 и цифров оптичен аудио изход. Освен това One Connect Mini е без вентилатор, което я прави напълно безшумна. Кутията перфектно пасва на стилния дизайн на телевизора , който изглежда изчистен и елегантен от всеки ъгъл.

Advertisement

снимка: PR

Continue Reading
Advertisement