Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Smart телевизорите в България от днес ще предлагат HBO Max

Avatar

публикувано

на

Samsung Smart телевизорите в България от днес ще предлагат HBO Max 141

Smart телевизорите на Samsung ще предлагат HBO Max, платформата за стрийминг, управлявана от WarnerMedia. С пристигането на новата платформа семействата в Португалия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Хърватия, Сърбия, Словения, Северна Македония, Молдова, Черна гора, Босна и Херцеговина и Нидерландия ще могат да се насладят на богата колекция от култови филмови класики, сред които  Хари ПотърПриятелиИгра на троновеСемейство Сопрано; както и нови сезони на сериали като Клюкарката – сезон 6, Наследници – сезон 3, Дюн и Матрицата: Възкресения.

Зрителите също ще могат да гледат най-новите сериали по HBO Max като Winning Time: Възходът на династията на Лейкърс, Еуфория – сезон 3 и Станция 11.

„Samsung винаги се стреми да осигури най-доброто домашно забавление. С най-новите аудио-визуални технологии в нашите телевизори зрителите могат да се потопят в най-всеобхватния спектър от съдържание от различни източници. Това партньорство затвърждава нашия ангажимент да предоставяме най-доброто забавление за цялото семейство“, заяви Нейтън Шефийлд, ръководител на отдел Телевизори и Аудио в Samsung Electronics Europe.

Като световен лидер на пазара на телевизори в продължение на 16 последователни години, умните телевизори на Samsung предлагат най-широк избор от приложения за съдържание, достъпни за потребителите, включително много платформи за стрийминг.

Как да свалиш HBO Max на смарт телевизор Samsung

За да бъде свалено приложението HBO Max на смарт телевизор Samsung, който подържа тази възможност, е необходима интернет връзка. От менюто за приложения, разположено отляво на началната лента на телевизора, потърсете „HBO MAX“, изберете приложението и кликнете върху „Изтегляне“. Ще ви е необходим абонамент, за да влезете в HBO Max. Съществуващите абонати на HBO GO могат да използват съществуващите си профили, за да достъпят HBO Max. Новите потребители могат да се регистрират на HBOMax.com

За повече информация, моля, посетете Samsung newsroom.

Реклама