Connect with us

Lifestyle

Samsung SUHD: Tелевизора, който трябва да имаш!

Avatar

Публикувано

на

Samsung представи в България най-новата си серия телевизори – Samsung SUHD. С идентификацията „S” компанията обозначава своите продукти от най-висок клас, които бележат истински скок напред в технологиите. SUHD телевизорите Samsung демонстрират революционни подобрения в контраста, яркостта, детайла и възпроизвеждането на цветовете, за да предоставят превъзходно качество на картината.

 „Днес показахме наистина забележително постижение в ТВ технологията. Новата гама SUHD телевизори на Samsung e най-доброто в нашето портфолио и се радвам, че българският потребител вече има достъп и до този най-висок клас продукти. За нас като компания най-важно е да създаваме продукти, които подобряват живота на хората, правят го по-лесен и забавен. Сигурен съм, че с новата SUHD линия ще успеем да  отговорим на нуждите дори на най-взискателните потребители, давайки им възможност за неповторимо телевизионно изживяване у дома“, заяви Христофор Петков, мениджър „потребителска електроника, Samsung България.

Сензационно качество на картината, невиждано досега

SUHD телевизорите Samsung демонстрират революционни подобрения в контраста, яркостта, детайла и възпроизвеждането на цветовете, за да предоставят превъзходно качество на картината. Благодарение на патентованата нанокристална технология и интелигентен SUHD re-mastering процесор, спектърът на цветовете, които екрана може да възпроизведе са с 1.2 пъти по-богати и прецизни от тези на телевизорите, познати ни до момента. SUHD телевизорът показва  64-ри пъти по-детайлно преливането на цветовете, предоставяйки на зрителите по-изразителни и живи цветове.

 “Най-омагьосващата картина, която някога сме тествали“ – сп. Forbes

Samsung SUHD Event 3

Стилен и изтънчен curved дизайн

Samsung SUHD TV JS9500, който беше акцентът в представените днес телевизори от SUHD серията, разполага със скосен дизайн с кант, добавящ по-голяма дълбочина на екрана. Изтънченият curved дизайн допълва модерния и минималистичен вид на телевизора. Елегантната рамка прави дисплея да изглежда като истинско произведение на изкуството.

Advertisement

Ново определение за ТВ забавлението

От тази година всички смарт телевизори на Samsung, включително новият SUHD ТВ, ще работят с Tizen, open-source платформа, която поддържа уеб стандарти за разработване на телевизионни приложения. С Tizen новата смарт ТВ платформа на Samsung има не само множество нови функции, но също така и по-интуитивен потребителски интерфейс, по-интегрирано развлечение, и повече начини за достъп до съдържание от всякога.

„Най-значимият скок напред в качеството на картината, което сме виждали от години“ – TrustedReviews (UK)

Samsung SUHD в България

SUHD гамата в България включва флагшип серията JS9500, както и сериите JS9000 и JS 8500. Модели JS9500 в размер от 65 и 78 инча са вече на българския пазар, в магазините на всички големи вериги  за потребителска електроника, както и модели JS9000 в размер  48, 55 и 65 инча. През април се очаква да пристигнат и първите модели от серията JS 8500, която е позиционирана в по-ниския ценови сегмент.

“Практически най-впечатляващият телевизор, който сме тествали някога“ – HDTV Test, UK’s No.1 HD Review Site

Samsung SUHD 9500_Lifestyle

Признание и оценка

Advertisement

Със своето представяне серията SUHD телевизори получи най-висока оценка от различни независими и достоверни международни институции.  Водещият модел Samsung JS9500 TV бе отличен с повече от 8 Best of CES award (най-добри продукти, показани по време на изложението) награди на международното изложение за потребителска електроника  CES 2015, сред които Ubergizmo Best of CES award, Digital Trends Best Television и Reviewed.com 2015 CES Editors’ Choice award.

Continue Reading
Advertisement