Connect with us

EDM

SAMUELE SARTINI отново зад пулта в Bedroom Premium Club

Avatar

Публикувано

на

Samuele Sartini@BedroomPremiumClub 2

снимка: PR

На 28 януари, събота, Bedroom Premium Club представя един от най-известните италиански диджеи – Samuele Sartini.Той ще бъде специален гост на вечерта и почитателите на клуба ще се насладят на неговите супер горещи бийтове.

Заедно със Samuele Sartini, зад пулта ще се изяви VASKO C, който умело експериментира с почти всички стилове модерна електронна музика.

DJ Samuele Sartini е диджеи от новото поколение, продуцира самостоятелно музика, миксирайки различни стилове. Той е един от най-добрите диджеи и продуценти в Италия.

samuele sartini 2снимка: PR

Големият му успех на музикалната сцена идва с глобалния хит „Seek Bromance“, плод на сътрудничеството с шведския талант Тим Бергинг. Хитът има над 100 милиона прегледа в You Tube и получава няколко платинени и златни награди.

Advertisement

Въпреки младата си възраст Samuele Sartini не се бои да експериментира, да прилага нови техники, звукове, да преобразува музикални форми, които го поставя редом с имена като Calvin Harris, Roger Sanchez, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren. Новаторските търсения на Samuele Sartini се материализират в релийзи като „Jumping“ (в сътрудничество с Katherine Ellis), „Mr Gorgeous“, римейк на едноименната легендарна песен на Smoke City, „My Lovin“, в сътрудничество с унгарците от Crazibiza, както и ремикси на сингъли като „Superfuture“ на Gary Go, „Far From Everything“ на Mark F. Angelo, „Watch U“ на Pitbull & The Disco Fries и други.

Continue Reading
Advertisement