Открийте ни и в

Tехнологии

Scalefocus стартира втория сезон на инициативата Tech Savvy Talks

Avatar

публикувано

на

Scalefocus стартира втория сезон на инициативата Tech Savvy Talks 141

Организираните от софтуерната компания Scalefocus онлайн събития на разнообразни технологични теми споделят тенденции, добри практики и практически съвети

Една от големите цели, които софтуерната компания Scalefocus си поставя, е да работи активно за развитието на IT общността в България и региона. Важна стъпка в тази посока е споделянето на опит и добри практики, натрупани от екипите на технологичния лидер при работата им по разнообразни проекти за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive технологични стартъпи. Именно това мотивира създаването на инициативата Tech Savvy Talks – серия от регулярни онлайн събития, които компанията организира по разнообразни технологични теми.

В събитията от поредицата Tech Savvy Talks членове на различни технологични екипи обсъждат най-новите тенденции, споделят знания и научени от практиката уроци. Първото издание на инициативата се проведе през миналата есен и пожъна много голям интерес в България, Северна Македония, Турция и редица други държави.

Официалният старт на втория сезон на Tech Savvy Talks е на 16 февруари с презентация от областта на Front-end. Новото издание ще включи сесии и от други технологични направления: .NET, Quality Engineering, Data, Artificial Intelligence and Machine Learning, Software Architectures, Go.

„Стартирахме инициативата с желанието да допринесем към IT общността чрез презентациите на нашите опитни Tech Savvy герои, които са мотивирани да споделят своите знания и реален опит. Събитието се радва на голям интерес в IT сектора в редица локации. Това доказва, че Scalefocus e водеща компания, в която живее разнообразна технологична експертиза и стремеж за иновация. Мотивирани след успехите на първи сезон, сега сме още по-ентусиазирани да представим нови и актуални теми на общността.“ – споделя Катерина Георгиева, Head of Technology в Scalefocus.

Допълнителна информация за предстоящите сесии и записвания могат да бъдат направени на Tech Savvy Talks страницата в Eventbrite.

Реклама