Открийте ни и в

Музика

SeeMe се завръща в София за 8-ми път!

Avatar

публикувано

на

SeeMe се завръща в София за 8-ми път! 141

След малко над година пауза, Музикалната конференция на Югоизточна Европа, SeeMe, се завръща в датите 2-ри и 3-ти септември и ще събере отново артисти, банди, диджеи, продуценти, клубни промоутъри, мениджъри на лейбъли, професионалисти и любители от бранша за осми път в София.

Фокусът на конференцията тази година: Да индентифицираме и споделим успешните бизнес модели в българската музикална индустрия, свързани с реализация на продукти и услуги както на територията на България, така и в областа на музикалния експорт.

Да споделим виждането си за бъдещето в следващите 3-5 години и да създадем нови запознанства, а защо не и успешни нови партньорства.

Музикалната индустрия е постоянно развиваща се сфера, която изисква от експертите си да развиват своите знания, да разширяват социалния си кръг и да са в крак с последните тенденции всеки ден. Музикалният бизнес става по-всеобхватен и по-комплексен, взимайки предвид все повече външни фактори като околната среда, дигиталните технологии и социалните медии.

Освен с възможността за създаване на полезни контакти, SeeMe предлага и решения на изискванията на бързо развиващата се музикална индустрия и добавя удоволствие от новите знания чрез работилници, презентации и дискусии.

Запазете датите 2-ри – 3-ти декември за още една доза музикални срещи и бъдете с нас на SeeMe 8!

 

Реклама