Connect with us

Музика

Selena Gomez представи „Revelación”

Avatar

Публикувано

на

Selena Gomez Revelacion

Фотокредит: Camila Falquez

EP албумът е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазина MUSICMALL.BG тук

След като получи огромно признание за завръщането си към латино музиката, Selena Gomez представи първия си испаноезичен албум – REVELACIÓN (EP), който излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music Group.

Gomez определя новия си проект като отражение на житейското й пътешествие и споделя своята история и връзката й с латино наследството.

“Този албум е любов към всички мои латино фенове. Без значение дали говорите испански език или не, надявам се, че ще успеете да усетите моята емоция и страст.  За мен този албум е отражение на красотата на латино музиката.”, споделя Selena Gomez.

Въпреки, че пандемията от COVID налага албумът да бъде записан изцяло дистанционно, Gomez е твърдо решена да работи с артисти от латино общността, на които винаги се е възхищавала. Тя въвлича в творческия процес мултиплатинената латино звезда и носител на ГРАМИ – Tainy [Bad Bunny, J Balvin] и NEON16 като музикални продуценти на REVELACIÓN (EP).

Advertisement

Първият испаноезичен албум на Gomez е мини колекция от 7 песни, която включва колаборации с номинирания за латино ГРАМИ ърбън феномен Rauw Alejandro, мултиплатинения артист Myke Towers и високопризнатия в световен мащаб музикален продуцент и DJ – DJ Snake.

По-рано тази година Selena представи 1-вия си испаноезичен сингъл от десетилетие насам – “De Una Vez”, видеото към който се нареди под #1 в YouTube в световен мащаб.

След „De Una Vez” излезе и регетон парчето “Baila Conmigo” с участието на латино звездата Rauw Alejandro. Видеото пресъздава “усещането, което носи изолацията, в която сме и как музиката наистина ни свързва без значение къде по света се намираме.” Продуцирана от Tainy, Albert Hype, Jota Rosa и NEON16, песента комбинира енергичен регетон и китарни линии с приповдигащ хук и съблазнителен текст. Бразилският филмов режисьор Fernando Nogari е създател на видеото към песента. Заснета между Лос Анджелис, Маями и рибно селище в Бразилия, визуализацията обединява смели движения и спиращи дъха пейзажи.

EP албумът REVELACIÓN е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазина MUSICMALL.BG тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement