Connect with us

Музика

SEVI и Николай Христов представят „Цената да бъдеш себе си“

Avatar

Публикувано

на

Цената

ЦенатаГрупа SEVI отново провокира с интересно и нетипично за толкова млада банда начинание. Музикантите стартират 2015 година като издават книга.

По следите на бандата върви журналистът Николай Христов, който разказва една истинска история за SEVI и света на музиката, търсейки отговорите на много въпроси.

Какво се случва зад пудрата, грима и светлините на прожекторите? Може ли една млада рок банда да се продуцира и менажира успешно сама, може ли да се успява само с авторска музика, или как се върви нагоре като посветиш целия си живот на изкуството? И каква е цената да останеш себе си?

Освен всичко друго, в книгата ще присъстват и мнения за SEVI от световноизвестни имена от музикалния шоубизнес, с които създателите на бандата Светлана Близнакова и Рали Велинов са имали възможността да работят, както и мнения на наши курифеи като Звезди от Ахат, Етиен Леви, Васко Кръпката и др.

От SEVI споделят, че книгата „Цената да бъдеш себе си“ ще излезе по повод 5-годишнината на бандата и това ще бъде нейната първа част. Музикантите смятат на всеки 5 или 10 години да споделят откровено опита си с начинаещите музиканти, които сега започват да се изкачват по „музикалната” стълбица и въобще с всички, за които е интересно колко висока е цената да бъдеш себе си.

Повече подробности за датата и мястото на промоцията очаквайте скоро.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement